У нас вы можете посмотреть бесплатно Simple Branzino Recipe (Even If You Can't Cook Fish!) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In today’s recipe we’re stepping into the seafood section and making a delicious whole Branzino. I’ll teach you how to butterfly cut the Branzino as well as how to properly salt the fish, and how to cook it so you get extra crispy skin. We’ll also be making a white wine pan sauce and in the end we’ll overcome our fear of cooking whole fish. Thank you for watching!! -------------------------------------------------------------------------- FOLLOW ME: Instagram: / xanxanlittlemasonman Tik Tok: / xander_mason_cooking -------------------------------------------------------------------------- Branzino & Pan Sauce Recipe: 1 Whole Branzino Zest of 1 Lemon Half Lemon Juice or 25g 20g Shallot, Minced 1 tbs or 4g Italian Parsley, Minced 2 tbs Unsalted Butter, Cold 2 tbs or 14g Capers 1.5 cup or 320g Dry White Wine, Pinot Grigio 4 tbs Olive Oil Instructions: 1. Watch video (Sorry I’m a little tired after putting this whole video together) -------------------------------------------------------------------------- Hashtags #cooking #recipe #fish Timecodes 0:00 - Intro 0:31 - Branzino 1:08 - Butterfly Cut 4:08 - Salting & Prep Work 6:29 - Cooking Branzino 7:15 - Making Pan Sauce 8:23 - Plating/Tasting