У нас вы можете посмотреть бесплатно Strawberry Jasmine Craquelin Cream Puffs или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
After some technical difficulties, this video is finally done! Yay! Music: Music from Epidemic Sound Free 30 day trial: https://www.epidemicsound.com/referra... https://www.epidemicsound.com/referra... https://www.epidemicsound.com/referra... → Subscribe for more videos! / @thesugarhideout → Follow me on Instagram: / thesugarhideout email: [email protected] Camera: Canon 80D Lens: Sigma Art 35mm f/1.4 Microphone: Deity D3 Pro Softbox: Godox Octa 47" with Grid Light: Godox SL150W II LED Tripod: Geekoto 191cm Aluminum Alloy Tripod Reflector: Neewer Portable 5 in 1 (120cm x 180cm) Software: Premiere Pro CS6 ---- ▶Ingredients: Yield: 12 puffs Craquelin 50g (3⅓ tbsp. + ½ tsp.) unsalted butter, softened 50g (¼ cup) sugar red food gel (optional) 50g (⅓ cup + 2½ tsp.) all purpose flour Choux Dough 60g (¼ cup) milk 60g (¼ cup) water 60g (¼ cup + ½ tsp.) butter ¼ tsp. salt 70g (½ cup + 2 tsp.) all purpose flour 110g (2 large) eggs Jasmine Diplomat Cream 400g (1⅔ cup) milk 20g (⅓ cup) jasmine tea 3 egg yolks 100g (½ cup) sugar 35g (¼ cup + 2 tsp.) cornstarch 20g (1⅓ tbsp.) butter 340g (1⅓ cup + 1⅓ tbsp.) whipping cream Other 1¾ cup strawberry chunks (filling and garnish) fresh thyme