У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy steps to make wonderful Gujarati Thali at Home | गुजराती थाली कैसे बनाये | 7 recipes in 1 thali или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#gujaratithali #thalirecipes #howto Famous Gujarati Thali Recipe | Gujarati Thali at Home | गुजराती थाली कैसे बनाये | Chef Ajay Chopra Gujarati thali Recipe Details Surti dal Ingredients Tur dal 1 cup Tomatoes ½ cup Turmeric 1 tsp Green chillies 2-3 pcs Ginger ½ tbsp Red chilli pwd 1 tsp Curry leaves 4-5 leaves Jaggery 1 tbsp Oil 1 tbsp Mustard seeds 1 tsp Hing 1 tsp Salt 1 tsp Coriander chopped 1 tbsp Water 2 cups Fajeto Ingredients Mango puree ½ cup Curd ½ cup Besan 2 tbsp Turmeric 1 tsp Red chilli pwd a pinch Ginger & garlic paste 1 tbsp Salt 1 tsp Ghee 1 tbsp Hing 1 tsp Jeera 1 tsp Mustard seeds 1 tsp Cinnamon ½ inch Red chillies 1-2 pcs Mango chunks 2 tbsp Water 1 cup Ginger julienne 1 tbsp Green chilli julienne 1 tbsp Bhinda nu shaak Ingredients: Bhindi 250 gms Groundnut oil 2 tbsp Methi seeds 1 tsp Mustard seeds 1 tsp Soaked red chillies 3-4 pcs Garli 5-6 cloves Jeera 1 tsp Gathiya 2 tbsp Hing 1 tsp Green chillies 2-3nos Turmeric 1 tsp Jeera powder 1 tsp Sour butter milk 1 cup Kathiyawadi garam masala 1 tsp Fresh coriander 1 tbsp Khichdi Ingredients Moong dal ½ cup Rice ½ cup Hing 1 tsp Turmeric 1 tsp Salt 1 tsp Ghee 1 tbsp Oil ½ tbsp Mustard seeds 1 tsp Curry leaves 4-5 leaves Green chillies 3-4 nos Tomatoes chopped 2 tbsp Kathiyawadi garam masala 1 tsp Cloves 2-3nos Ginger julienne 1 tbsp Water 3-4 cups Biscuit bhakri Ingredients Wheat flour 1 cup Ajwain 1 tsp Ghee 3 tbsp Salt 1 tsp Water as required Mango shrikhand Hung curd ½ cup Mango pulp 3-4 tbsp Powder sugar 2 tbsp Nutmeg powder a pinch Cardamom powder ½ tsp Salt a pinch Mango for garnish