У нас вы можете посмотреть бесплатно MasterChef Mystery Box - Jess Lemon's Celeriac Sorbet, Beet Gel, Thyme Tuille (vegan plated dessert) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Created by Jess Liemantara on MasterChef season 12 for the vegan Mystery Box Challenge. The recipe is scaled down and uses a few simple substitutions to make things easier and faster (and cheaper!) Made without an ice-cream machine, this nifty no-churn hack doesn't involve the tedious work of mixing by hand in between hours of freezing, but still results in a smooth and delicious sorbet. ___________________________________________________ Ingredients: (serves 4-5) 'Room for Celeriac' - Master Chef Mystery Box Challenge by Jessica Liemantara aka Jess Lemon Dry Caramel Powder • 1 cup Sugar // 200g Celeriac Sorbet • 210g Celeriac, chopped • 1 cup Soy Milk, unsweetened // 250g • ½ cup Dry Caramel Powder // 100g • 3 tbs + 2 tsp Sugar // 47g • ⅓ cup + 2 tsp Cream Cheeze // 95g • ¼ cup White Vinegar // 60g • ¼ tsp Salt Beetroot Fluid Gel • ⅓ cup Pickled Beetroot Juice (plus a bit more) // 80g + extra • 1 tbs + ½ tsp Sugar // 15g • ½ tsp Agar Powder // 1g Caramelised Thyme Tuille • ½ cup Aquafaba // 120g • 35g Vegan Butter (or Margarine) • 2 tbs + 2 tsp Plain Flour (or All Purpose) // 26g • 2 tbs Sugar // 25g • 1 tbs Dry Caramel Powder // 12g • 1 tsp Thyme leaves Mushroom Fudge Crumb • 160g Mushrooms, sliced • 2 tbs Dry Caramel Powder // 25g • Salt, a tiny pinch Sweet Potato Chips • 150g Sweet Potatoes, sliced thinly • Oil for frying Essential equipment: • Food processor • Immersion blender • Silicone mat • Mandolin • Spatula • Pot and Pan • Tall glasses • Sifter • 2x ice cube trays • 3x air-tight containers Time stamps 0:20 Caramel Powder 1:15 Celeriac Sorbet 3:25 Beet Fluid Gel 4:53 Thyme Tuille 6:42 Mushroom Crumb 7:30 Sweet Potato Chips 8:18 Plating ___________________________________________________ Follow me on Instagram and Facebook @cheer.seeds Thank you for the music Joseph Earwicker / joseph-earwicker #masterchef #celeriac #sorbet #icecream #hack #vegan #mysterybox #nochurn #fluidgel