У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Steak au Poivre или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients 1 shallot 3 cloves of garlic salt to taste 1/2 tbsp whole peppercorns 3 tbsp butter 1/2 cup cognac 1/2 cup beef broth 1/2 cup heavy cream Directions Cook steaks and pan. Remove from heat to rest. Add additional olive oil to the same pan if needed. Crack the peppercorns using a mortar and pestle, or just use the bottom of a pot like I did. Toast the peppercorns for a minute or so, then add the diced shallots. We'll then grate 2 cloves of garlic using a microplane. Let that cook for a few minutes. Add in cognac to deglaze the pan (be careful as it will flare up). Let the cognac burn off. Add in beef broth and let that reduce by about half. Add in the heavy cream, turn the heat down to low and let it simmer for 5-6 minutes until it thickens and passes the streak test. Turn off the burner and add in butter. Enjoy :)