У нас вы можете посмотреть бесплатно "砂拉越阿渣"(黄瓜阿杂):经过煮炒:香味更扑鼻:不同的做法"Sarawak Acar"(Acar Timun):Pickled Cucumber:differrent method или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
"砂拉越阿渣"(黄瓜阿杂):经过煮炒:香味更扑鼻:不同的做法"Sarawak Acar"(Acar Timun):Pickled Cucumber:differrent method *In Sarawak, Malaysia, Acar is a traditional pickled cucumber that the Chinese must-have during Chinese New Year. It tastes sweet and sour and slightly spicy. It can consume with prawn crackers, fried rice, or noodles, which is very delicious. It can be stored for several months at room temperature. Ingredients:- 1 kg cucumber, 15g Dried chili, Candlenut (buah keras), Tumeric , Ginger, Fresh chili, Garlic, Shallot, Dried shrimp, Vinegar, Sugar & Oil. *在马來西亞的砂拉越,阿渣是华人在新年期间必备的传统腌黄瓜, 其味道酸甜和微辣。其吃法很多样化,能配与虾饼,炒饭或炒米粉之类的,很合味。 这种腌品能于室温下保存几个月。 成分 :- 1公斤黄瓜, 15克辣椒干, 烛果, 黄姜,生姜, 新鲜辣椒, 蒜米, 葱仔, 虾米, 醋, 白糖和油 Music: 5 Cents Back Musician: music by audionautix.com License: https://creativecommons.org/licenses/...