У нас вы можете посмотреть бесплатно Nakatikim kana ba ng ganitong kakanin? Learn how to make Sundol! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Missing Sundol? Learn how to make this funny and jiggly kakanin from Western Visayas. Ingredients: 210 g glutinous rice flour (malagkit) (aprox 2 cups, but I recommend using weights for precision) 1 + ½ cup water ½ cup coconut milk for plain variant: half of sundol mix ⅛ cup or more (for sweeter result) dark brown sugar for ube variant: half sundol mix 1 tbsp sugar 1 tbsp ube sweetened condensed milk (or 1 tbsp sugar + few drops ube flavoring to taste) 8-10 pcs 12" long banana leaves plastic straws for tying Notes: ✅ deep pots are better, ideally more than 12" ✅ spaces in between must be filled with something boil proof such a foil ✅low heat when boiling, to prevent overflowing of its contents ✅cool before serving traditionally glutinous rice soaked overnight are ground thru a stone grinder on the next day, but it is possible using ready made rice flour*