У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Pistachio Ganache For Filling and Frosting without dairy and refined sugar или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is #oilfree crazy delicious #pistachio #ganache without eggs, dairy, gluten, soy and refined sugar. Easy and fast to make it, no special equipment is needed. You can use it with or without whipping. It's a very stable cream or even frosting for your baked cakes. RECIPE: 100 gr full-fat coconut milk or cream 80 gr coconut milk powder 80 ml liquid sweetener (maple syrup, agave nectar, etc) 80 gr raw cacao butter 90 gr pistachio paste (butter) - 100% pure Optional 2.5 gr of sunflower lecithin 1/8 tsp salt 00:00 Intro 00:35 Ingredient explanation 2:43 The cooking process 5:05 Stabilizing in the refrigerator 5:26 Where to use this recipe 6:09 Whipping ganache With big love, Olga Mankova Healthy vegan pastry chef / myplantcake