• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make a MEDIEVAL TRENCHER - Torte Bread скачать в хорошем качестве

How to Make a MEDIEVAL TRENCHER - Torte Bread 5 years ago

Medieval Bread

Trencher Bread

Medieval Trencher

How to make a trencher

bread recipe

history of bread

medieval

middle ages

baking

baking bread

what is a trencher

torte bread

medieval baking

historical recipes

historical baking

food history

tasting history

max miller

food in the middle ages

medieval food

medieval bread

bread in the middle ages

ancient bread

renaissance bread

renaissance trencher

roman trencher

roman bread

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make a MEDIEVAL TRENCHER - Torte Bread
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make a MEDIEVAL TRENCHER - Torte Bread в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make a MEDIEVAL TRENCHER - Torte Bread или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make a MEDIEVAL TRENCHER - Torte Bread в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make a MEDIEVAL TRENCHER - Torte Bread

Before plates, people ate on trenchers, a thick slice of stale bread. Today, after a rant about Medieval Times, I make medieval trenchers and look at the history of baking bread in the middle ages. Help Support the Channel with Patreon:   / tastinghistory   Follow Tasting History with Max Miller here: Instagram:   / tastinghistorywithmaxmiller   Twitter:   / tastinghistory1   Links to ingredients: Bob's Red Mill Stone Ground Whole Wheat Flour - https://amzn.to/2xSRWvM Bob's Red Mill Dark Rye Flour - https://amzn.to/2UQ4Y6d Bob's Red Mill Oat Flour - https://amzn.to/3aTjTSu TORTE BREAD (For Trenchers) INGREDIENTS 250g Stone Ground Whole Wheat Flour 125g Dark Rye 125g Oat Flour 2.5 tsp Dry Yeast (1 packet) 2.5 cups warm water (Instead of Dark Rye and Oat Flour, you can use 250g of any other whole wheat flour you wish) METHOD 1. Mix ingredients together in a large bowl and work to bring together into a ragged dough. 2. Place dough on a lightly floured surface and knead for 15 - 20 minutes (10 minutes in a stand mixer). 3. Place dough in a lightly oiled bowl and allow to rise for an hour+ (dough will not double in size but should puff up). 4. Knock air out of the dough and form into a ball. Allow to puff up for 20 minutes. 5. Place a baking sheet into the oven and preheat to 450F. 6. Score the loaf and put it in the oven for 10 minutes, then drop the temperature to 375F for 20 minutes or until the loaf is baked through. 7. Remove the loaf from the oven and allow to cool completely. Once cool, do not wrap the loaf, but leave out to become stale (3-5 days). Then slice horizontally into 1-2 inch thick trenchers. This loaf should make 2 to 4. **Amazon offers a small commission on products sold through their affiliate links, so each purchase made from this link, whether this product or another, will help to support this channel with no additional cost to you. #baking #tastinghistory #medievalbread #medievalfood #trencherbread

Comments
  • How to Bake Medieval Rastons | The Life of a Miller 4 years ago
    How to Bake Medieval Rastons | The Life of a Miller
    Опубликовано: 4 years ago
    1294596
  • Why Is Desalination So Difficult? 1 year ago
    Why Is Desalination So Difficult?
    Опубликовано: 1 year ago
    3952019
  • Medieval Fantasy Tavern | D&D Fantasy Music and Ambience 3 years ago
    Medieval Fantasy Tavern | D&D Fantasy Music and Ambience
    Опубликовано: 3 years ago
    8066448
  • The Bread of ANCIENT ROME | Pompeii's Panis Quadratus 4 years ago
    The Bread of ANCIENT ROME | Pompeii's Panis Quadratus
    Опубликовано: 4 years ago
    1612380
  • The Softest Bread In England | How To Make 18th Century Sally Lunn Buns 5 years ago
    The Softest Bread In England | How To Make 18th Century Sally Lunn Buns
    Опубликовано: 5 years ago
    1019563
  • ТЕМЩИКИ ИЗ ТИКТОКА НАУЧАТ ТЕБЯ ЗАРАБАТЫВАТЬ! 21 hours ago
    ТЕМЩИКИ ИЗ ТИКТОКА НАУЧАТ ТЕБЯ ЗАРАБАТЫВАТЬ!
    Опубликовано: 21 hours ago
    112850
  • Can we create the 4 years ago
    Can we create the "perfect" farm? - Brent Loken
    Опубликовано: 4 years ago
    2331761
  • Precedella | 1500's Pretzels made with Wine 4 years ago
    Precedella | 1500's Pretzels made with Wine
    Опубликовано: 4 years ago
    676269
  • Cooking A CAPON Dish For A Medieval King - Sweet Measure 5 years ago
    Cooking A CAPON Dish For A Medieval King - Sweet Measure
    Опубликовано: 5 years ago
    488927
  • Страна-тюрьма хуже Северной Кореи / Самая закрытая страна без интернета, без паспортов @anton_lyadov 2 days ago
    Страна-тюрьма хуже Северной Кореи / Самая закрытая страна без интернета, без паспортов @anton_lyadov
    Опубликовано: 2 days ago
    477430

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS