У нас вы можете посмотреть бесплатно Tasting Together: Pairing Beer with Spicy Foods или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We paired a variety of different beers with several different spicy dishes. A note to those with dietary restrictions: while most of the dishes we tasted contain meat, the key interactions will be between the beer and the flavors found in the sauces or spices. Feel free to substitute tofu or vegetables—you'll still end up with a similar experience. Dishes Buffalo Chicken Wings Jamaican Jerk Chicken Thai Red Curry Beers For the beers, we'll be focusing on some general flavor categories to discuss how they interact with spicy food: Sweet, malty: Wee Heavy, Doppelbock High bitterness: American IPA High carbonation, low bitterness: Witbier, Weissbier Roasty: American Porter, American Stout, Imperial Stout Light, refreshing: German Pils, Kölsch, International Pale Lager