У нас вы можете посмотреть бесплатно Lunch Menu #2 | Avarakai Poriyal | Gobi Fry | Paruppu Rasam Recipe |South Indian Lunch Menu | Lunch или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Lunch Menu #2 | Avarakai Poriyal | Gobi Fry | Paruppu Rasam Recipe |South Indian Lunch Menu | Lunch Like And Follow Us On: WhatsApp https://www.whatsapp.com/channel/0029... Facebook – / shecooksnbakes Instagram – / shecooks_official Pinterest – https://www.pinterest.ca/shecooksNbak... YouTube - / shecooks Twitter – / shecooksnbakes 00:02 Avarakai Poriyal Ingredients: 1 Tbsp Oil 1/2 Tsp Mustard Seeds 1 Tsp Urad Dal 1/4 Cup Onion 2 Garlic Pods 6 Curry Leaves 1 Dry Chili 250 gms Avarakkai (Broad Beans) 1/8 Tsp Turmeric Powder 1 Tsp Sambar Powder 1/4 cup Grated Coconut Salt 01:13 Gobi Fry Ingredients: 3/4Tsp Turmeric Powder 2 Cups Cauliflower Florets 2 Tbsp Maida (Plain Flour) 2 Tbsp Corn Flour 1 Tsp Chili Powder 1/2 Tsp Coriander Powder 1/2 Tsp Garam Masala Powder 1 Tbsp Ginger Garlic Paste 1 Tbsp Garlic (Chopped) 1 Green Chili 1 Onion 1/2 Tsp Chili Powder 1/4 Tsp Pepper Powder Coriander Leaves 1 Tsp Lemon Juice Salt Oil 03:35 Paruppu Rasam Ingredients: 1.5 Tbsp Pepper Corn 1 Tbsp Cumin Seeds 5 Garlic Pods 2 Sprig Curry Leaves 1 Dry Red Chili 1 Tsp Sambar Powder 1/4 Cup Toor Dal 2 Tomatoes 1/4 Tsp Turmeric Powder 1/8 Tsp Asafoetida Rock Salt 1 Tbsp Oil 3/4 Tsp Mustard Seeds 1/2 Tsp Urad Dal Tamarind (Amla Size) 1 Sprig Curry Leaves Coriander Leaves #lunchmenu #southindianlunchmenu #lunchrecipes #officelunchboxrecipes