У нас вы можете посмотреть бесплатно Jowar Dal Dhokli | Millet Dal Dhokli | Gluten-free Recipes | One-Pot Meals |Chakolya Recipe| Sorghum или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
This is a very delicious, one-pot gluten-free recipe called Dal Dhokli made using Jowar flour. Traditionally this dish is made using wheat flour but in order to make it gluten-free, I have used jowar (sorghum) flour. Ingredients For Dhoklis: Jowar(sorghum) flour - 1 cup Besan (gram flour/chickpea flour) - 1 tbsp Turmeric powder - 1/4 tsp Red chili powder - ½ tsp Salt - ½ tsp Ajwain (carom seeds) - ½ tsp Oil - 1 tbsp For Dal: Cooked toor (yellow split pigeon) dal - ½ cup Oil - 1 tbsp Cumin seeds -1 tsp Hing (asafoetida) - ¼ tsp Turmeric powder - ½ tsp Red chili powder - 1 tsp Salt - 1 tsp Dried red chili - 1 Curry leaves - 4-5 Ginger garlic paste - 1 tbsp Jaggery - 1-inch piece Tamarind - ½ inch piece or lime juice - 2 tsp Cilantro for garnishing