У нас вы можете посмотреть бесплатно ACF Webinar Series: Demystifying Culinary Cannabis & Edibles for Chefs или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
April 20th's Panel of Chefs and Cannabis Experts will discuss what interested chefs should know about Cannabis. We will discuss the cannabis plant, extractions, dosing, THC vs CBD, to food safety, myths and tips related to working in the fast growing Culinary Cannabis industry. *As cannabis is not federally legal in the USA, no legal advice will be implied or offered during this session. Featured Chef Panelists: John Schopp CEC, CEPC, CCE CCA, AAC Virginia Western Community College Andrew Freedman CWS The Cannabis Sommelier Brandon Allen Trichome Institute Brent Leitch Cannabis Cooking Company David Topian Commonwealth Alternative Care Unika Noiel Luvn Kitchn Tamara Lilien CannaLily Consulting