У нас вы можете посмотреть бесплатно Ma'am ki Opera cake recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
INGREDIENTS: 120 grams Flour 2. 5gm baking powder one and half gm baking soda 75 gm castor sugar 100gm approx milk 75 gm Oil 5 gm vanilla essence 25 gm almond flour square ring 6 inches 1kg tray size 14/12 inches METHOD: Mix flour, almond flour, baking soda, baking powder. Add the sugar to the milk. Add dry ingredients to the wet. Add the oil & mix to emulsify. Pour batter into frame & sheet it out. COFFEE BUTTER CREAM INGREDIENTS: 75 gm castor sugar 25 gm water 50 gm aqua faba 150 gm unsalted butter 5gm coffee METHOD: Start whipping aqua faba. Boil the sugar & water together. Once sugar syrup reaches 118 C slowly pour into the aqua faba. Keep whipping till mixture reach room temperature. add butter until it's combine well COFFEE SYRUP INGREDIENTS: 20 grams sugar 100gn water 5gn coffee powder chocolate glaze 100gmdark chocolate 80 grams oil METHOD: Melt the dark chocolate, then incorporate the oil until well combined. LAYER ARRANGEMENT First layer: Brush with coffee syrup Add a layer of ganache icing. Second layer: Repeat with ganache icing followed by buttercream. Top with buttercream and glaze after freezing for a minimum of three hours in the deep freezer. METHOD: To prepare the coffee syrup, combine the coffee with water and bring to a boil. Use 30 to 40 milliliters of the syrup for each layer.