У нас вы можете посмотреть бесплатно 超級無敵桂花煉奶紅李撻 🍪🥧Fruit Tart / Osmanthus fragrans /condensed milk /red plum или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
呢個甜品加快整個節奏都變得輕鬆,但事實係需時都要30分鐘。不要怕,開心隨心就好!! 香脆的牛油撻皮,,配上濃郁軟滑桂花味煉奶,紅李當造,非常吸引!香甜多汁的紅李粒帶點微酸,中和了甜膩。 每人都有自己獨特的料理方式 ,喜歡的配搭 不要怕 ,做出來,總有人懂你,懂得欣賞 撻皮: 麵粉 30克 糖 22克 牛油 22克 雞蛋 1 隻 比D力撈埋個麵團 配料: 桂花 3克 煉奶 20克 紅李 1個 1隻 蛋 黃 溝埋一齊就得架喇.... 將蛋撻底用180度放入烤箱10分鐘,取出,冷卻 放桂花煉奶紅李撻混後,放回烤箱180度5分鐘。 做起來係容易架 Recipes: Tart Dough All-purpose flour 30g Sugar 22g Cold butter 30g, cut into small cubes large egg 1PC All of dough ingredients mixture ,pull in fridge with few minutes ,keep it cold as easy to make the nice tart base . Condiment X Flavour : Just easy to mix ^.^ Condensed milk 25g 1 pc eggs yolk Osmanthus fragrans (Dried) (Fresh will be better for this) Red plum (local) 1 pc ,cut dices All mix together. Step: Put the tart base to oven 10 minutes with 180 degrees ,take out ,cool down After put the mixture of flavour and put back to oven 180 degrees 5 minutes. Done easy.