У нас вы можете посмотреть бесплатно The Perfect Steak on a Griddle with Chef Nate | Blackstone Griddle или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Attention all steak lovers! Chef Nate explains the science behind cooking the perfect steak on a Blackstone. You’ll learn about the three types of fat in beef and the ideal internal temperature for a rib eye and a New York Strip on a griddle. (Hint: it’s not rare!) 00:00 Gastronomy 1:33: Osmosis 2:45 Three Kinds of Beef fat 4:35 Maillard Reaction 5:19 A Good Steak's Doneness 7:15: Oxygenate/Blooming Out 9:51 Taste Test #blackstonegriddlerecipes #BlackstoneGriddleRecipes #steaks Shop: https://blackstoneproducts.com/shop?u... Blackstone recipes: https://blackstoneproducts.com/blogs/... Merch: https://www.griddlenation.com/?utm_so... Stay connected with us: YouTube: https://www.youtube.com/c/BlackstoneG... Facebook: / blackstoneproducts Instagram: / blackstoneproducts TikTok: / blackstonegriddle Twitter: / blackstonegrid Cook Anything, Anytime, Anywhere.