• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

3 French Steak Sauce Recipes скачать в хорошем качестве

3 French Steak Sauce Recipes 9 лет назад

料理

to

Tasty

#emojoiecuisine

お菓子作り

culinaire

料理チャンネル

homemade

Recipe

cake

スイーツ

手作り

sweets

えもじょわ

ケーキ

パリ

製菓

デザート

レシピ

音フェチ

satisflying

フランス

how

cooking

パティシエ

cookingsound

作業音

ASMR

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
3 French Steak Sauce Recipes
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 3 French Steak Sauce Recipes в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 3 French Steak Sauce Recipes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 3 French Steak Sauce Recipes в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



3 French Steak Sauce Recipes

--Why didn't I use roux?-- I used beurre manié instead of making roux. The advantage of beurre maniés is that you can adjust the concentration at any time without having to measure the amount of liquid.This is a technique often used in restaurants. The flour does not become gelatinized by just frying in oil, so the raw flour taste remains. Flour becomes gelatinized when heated with water. When starch is heated with water, it changes from beta starch to alpha starch. Therefore, it is necessary to boil the sauce to remove the raw flour taste. So roux and bourmannier, if you add liquid and let it boil, it's the same thing in the end. ▼Ingredients RED WINE SAUCE 50ml balsamic vinegar 200ml red wine 250ml brown stock(beef stock) 5g butter 5g flour 1tsp sugar pinch of salt GREEN PEPPARCORN SAUCE 10g green pepparcorn 50ml brandy 200ml brown stock(beef stock) 50ml heavy cream 5g butter 5g flour BÉARNAISE SAUCE 1 chopped shallots 1tbsp chopped tarragon 200ml white wine 2 egg yolks 120ml clarified butter salt,peppar Thank you for your cooperation in translation. -------------------------------------------------------------------- After subscribing to my channel, if you click the bell mark, you can receive new video notifications. I would be grateful if I could get thumbs up! SUBSCRIBE→https://bit.ly/2Re4VzS ----------------------------------------------------------------- We post unpublished photos and videos on YouTube to the Instagram. I also have a preview of the next new video, so please do follow it ~   / emojoiecuisine   Facebook   / emojoie   Twitter   / emojoie   Emojoie Cuisine Recipe Book(In Japanese) https://amzn.to/2QlThzJ

Comments
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 6 месяцев назад
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 6 месяцев назад
    4430681
  • Pierre Koffmann - Bordelaise Sauce with Fillet Steak - Classic French Bistro Cooking - BBC Maestro 3 года назад
    Pierre Koffmann - Bordelaise Sauce with Fillet Steak - Classic French Bistro Cooking - BBC Maestro
    Опубликовано: 3 года назад
    925940
  • Президент сбежал / Столица атакована 10 часов назад
    Президент сбежал / Столица атакована
    Опубликовано: 10 часов назад
    1052288
  • Как приготовить датские булочки с корицей 9 лет назад
    Как приготовить датские булочки с корицей
    Опубликовано: 9 лет назад
    1094997
  • The 5 Steak Sauces Every Chef Needs to Learn 1 месяц назад
    The 5 Steak Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 1 месяц назад
    579349
  • Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки 2 месяца назад
    Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки
    Опубликовано: 2 месяца назад
    194833
  • Как приготовить идеальный стейк! 1 год назад
    Как приготовить идеальный стейк!
    Опубликовано: 1 год назад
    8404477
  • ОСЕЧКИН: 12 часов назад
    ОСЕЧКИН: "Вот эти детали вам будут очень интересны". Какую цену заплатил Путин, ИРАН, Израиль, Киев
    Опубликовано: 12 часов назад
    249323
  • ХУДШИЕ ЯПОНЦЫ российского рынка 17 часов назад
    ХУДШИЕ ЯПОНЦЫ российского рынка
    Опубликовано: 17 часов назад
    237448
  • Это 1 год назад
    Это " Scones"? | Emojoie
    Опубликовано: 1 год назад
    277144

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5