У нас вы можете посмотреть бесплатно Vegetable cutting skills - How to make Shredded Cabbage By a Japanese Chef или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thin Sliced - SENGIRI - It is a method of cutting to a width of about 1 to 2 mm. This cutting method is often used for vegetables that are eaten raw, such as cabbage and radishes. If you cut along the fibers of the ingredients, you can enjoy a crunchy texture. Recommended for salads, hot pot dishes, and side veggies. Related videos of SAMUKICHI.↓↓ Japanese food cutting skills - Art in cucumbers and other vegetables • Japanese food cutting skills - Art in cucu... SAMUKICHI's other decorative knife skills videos.↓↓ • Cutting Skills Subscribe here: / @samukichijfs Instagram: / samukichi.japanfood Twitter: / samukichijapan TikTok: / samukichi_japanfood For business inquiries regarding Japanese cuisine consulting, menu development, or other collaborations: [email protected] SAMUKICHI