У нас вы можете посмотреть бесплатно Making The Filling For And Then Filling Different Samosas или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Mince samosas: 350g lamb mince 1 tsp salt 1/2 teaspoon crushed ginger and garlic 1 tablespoon Mrs Balls chutney 1 teaspoon barbecue spice 1/4 teaspoon dried mixed herbs 2 small onions finely chopped Mint leaves Spring onion leaves finely chopped Dhania/coriander leaves Sweetcorn and Cheese: 250g sweetcorn Rama/Margarine to fry (1 tablespoon) 1 teaspoon salt Crack of black pepper Chillie powder (optional) Mixed herbs 1 small onion finely chopped Mint leaves Spring onion leaves Grated cheese Samosa Pur, about 48 (2 dozen mince, 2 dozen sweetcorn and cheese) 2 tablespoon flour and water to form paste Samosas can be filled and kept frozen until ready to eat