У нас вы можете посмотреть бесплатно Barbecueing Steak With Chemistry | Earth Science или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
With the help of the guys over at the Royal Institution channel, Greg Foot and Andy Marmery try barbecuing a steak using chemistry. As Greg says - don't try this at home! Watch Greg and Andy's extreme physics BBQ over on The Royal Institution channel: • Extreme Physics BBQ Filmed on location at The Royal Institution. Footnote 1 - Hydrochloric acid is produced by parietal cells http://courses.washington.edu/conj/be... Footnote 2 - Stomach contains potassium chloride etc. www.physics.le.ac.uk/jist/index.php/JIST/article/download/123/79 Footnote 3 - Steak is about 75% water etc… http://dwb.unl.edu/teacher/nsf/c10/c1... Footnote 4 - Proteins uncurl when heated – denatured https://books.google.co.uk/books?id=I... Footnote 5 - Liquid nitrogen at -196C http://education.jlab.org/qa/liquidni... Footnote 6 - Leidenfrost https://helix.northwestern.edu/blog/2... Footnote 7 - Thermite http://depts.washington.edu/chem/faci... Footnote 8 - Magnesium http://www2.uni-siegen.de/~pci/versuc... Subscribe for more awesome science - http://www.youtube.com/subscription_c... / headsqueezetv