У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Hong Kong Yin Yang Fried Rice 鴛鴦炒飯 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
After our last Hong Kong inspired video about pork chop rice, my friend suggested we try to make Yin Yang fried rice 鴛鴦炒飯, and my mom and I were able to put together a delicious Yin Yang Fried Rice, with the red sauce side full of perfectly cooked chicken in a tomato-y sauce, and my favorite cream based sauce full of shrimp! This is one of my favorite dishes from Hong Kong and it feels good to bring it to you guys! Enjoy! Ingredients: Red Sauce Chicken Marinade 1/4 tsp salt 1 tsp corn starch 1 tbsp soy sauce 1/3 tsp sugar 1 tsp water 2 Chicken Thigh (or breast if you prefer) Red Chicken Sauce 14.5 oz can Diced Tomato 1/2 Onion, cut into slivers 2 tbsp Ketchup 1 tsp soy sauce 1 tsp sugar 2 tsp cornstarch 2 tsp water Shrimp Cream Sauce 1 lb shrimp White Pepper to Taste 1/4 tsp salt 1/4 Cup Peas (optional) 1 1/2 Cup Chicken Broth 50 ml Evaporated Milk (I forget to mention in video to throw this in but add it after cornstarch mixture!) (Side note milk is a good substitute too !) 2 tsp cornstarch 2 tsp water Simple Fried Rice 2 1/4 Rice 4 Eggs pinch of salt