• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

蜜汁叉燒|無需焗爐|平底鑊煎及氣炸|色香味俱全|Honey Glazed Char Siu|BBQ Pork without Oven **字幕CC Eng. Sub* скачать в хорошем качестве

蜜汁叉燒|無需焗爐|平底鑊煎及氣炸|色香味俱全|Honey Glazed Char Siu|BBQ Pork without Oven **字幕CC Eng. Sub* 3 years ago

蜜汁叉燒

平底鑊煎叉燒

氣炸鍋叉燒

Char Siu

BBQ Pork without Oven

Honey Glazed Char Siu

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
蜜汁叉燒|無需焗爐|平底鑊煎及氣炸|色香味俱全|Honey Glazed Char Siu|BBQ Pork without Oven **字幕CC Eng. Sub*
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 蜜汁叉燒|無需焗爐|平底鑊煎及氣炸|色香味俱全|Honey Glazed Char Siu|BBQ Pork without Oven **字幕CC Eng. Sub* в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 蜜汁叉燒|無需焗爐|平底鑊煎及氣炸|色香味俱全|Honey Glazed Char Siu|BBQ Pork without Oven **字幕CC Eng. Sub* или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 蜜汁叉燒|無需焗爐|平底鑊煎及氣炸|色香味俱全|Honey Glazed Char Siu|BBQ Pork without Oven **字幕CC Eng. Sub* в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



蜜汁叉燒|無需焗爐|平底鑊煎及氣炸|色香味俱全|Honey Glazed Char Siu|BBQ Pork without Oven **字幕CC Eng. Sub*

🟢材料: 梅頭豬肉 800 克 薑、蒜頭、蔥 適量 叉燒醬 100 克 南乳 20 克 五香粉 1 茶匙 柱侯醬 1 湯匙 麥芽糖 100 克 米酒(如有,放玫瑰露酒較好)2 湯匙 🟢做法: 1️⃣ 豬肉洗淨晾乾水,切成 1 英吋厚片,加入叉燒醬、南乳、五香粉、柱侯醬、米酒、薑、蒜頭、蔥醃 6 小時或過夜。 2️⃣醃過的豬肉放入氣炸鍋中,以攝氏 180 度氣炸 25 分鐘♦至微微金黃程度,加入麥芽糖每邊再氣炸 3 分鐘。 3️⃣醃過的豬肉連同醃汁放入平底鍋,中小火煮 20 分鐘至熟透,盛出豬肉洗鍋,下油小火再煎至兩面金黃,下麥芽糖即可。 ♦備注:📌豬肉於冰箱取出宜靜置30分鐘讓其回復室溫,氣炸時間因應氣炸鍋火力及豬肉情況而定。 🟢Ingredients: Pork belly - 800g Ginger, garlic, spring onion - as needed Char siu sauce - 100g Fermented red bean curd - 20g Five-spice powder - 1 teaspoon Chu Hou sauce - 1 tablespoon Maltose - 100g Rice wine (Mei Kuei Lu Chiew is preferred if available) - 2 tablespoons 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Wash and dry the pork belly, cut it into 1-inch thick slices, and marinate it with char siu sauce, fermented red bean curds, five spice powder, Chu Hou paste, Mei Kuei Lu Chiew, ginger, garlic, and spring onions for 6 hours or overnight. 2️⃣ Put the marinated pork belly into an air fryer and air fry it at 180 degrees Celsius for 25 minutes♦ until slightly golden, then add maltose and air fry for 3 more minutes on each side. 3️⃣ Put the marinated pork belly and its marinade in a flat-bottomed pan, cook over medium-low heat for 20 minutes until fully cooked, then take out the pork belly and wash the pan. Fry the pork belly over low heat until both sides are golden brown, then add maltose to coat it. ♦Note: 📌It is recommended to let the pork belly sit at room temperature for 30 minutes after taking it out of the refrigerator. The air frying time may vary depending on the air fryer's firepower and the pork's condition.    / @oeliving   👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。  / 1885999698348679   ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒

Comments
  • 叉燒  電飯煲 做到🔥十大$youtube #熱爆影片(12)🔥冇色素 你估唔到 簡單容易 一睇就明Make Char Siu at Home (Chinese BBQ) 7 years ago
    叉燒 電飯煲 做到🔥十大$youtube #熱爆影片(12)🔥冇色素 你估唔到 簡單容易 一睇就明Make Char Siu at Home (Chinese BBQ)
    Опубликовано: 7 years ago
    3214309
  • 这玩意广东人能吃一辈子!!!蜜汁叉烧终极攻略,三种做法零失败全公开!!!CharSiu--Chinese BBQ Pork 8 months ago
    这玩意广东人能吃一辈子!!!蜜汁叉烧终极攻略,三种做法零失败全公开!!!CharSiu--Chinese BBQ Pork
    Опубликовано: 8 months ago
    279656
  • 🎀南乳叉燒醬五花腩|平底鑊半煎焗|Char Siu Sauce Pork Belly 2 years ago
    🎀南乳叉燒醬五花腩|平底鑊半煎焗|Char Siu Sauce Pork Belly
    Опубликовано: 2 years ago
    218569
  • 酒樓風味豉汁蒸排骨 Restaurant Flavored Steamed Pork Rib 排骨要蒸多久? **字幕CC Eng. Sub** 4 years ago
    酒樓風味豉汁蒸排骨 Restaurant Flavored Steamed Pork Rib 排骨要蒸多久? **字幕CC Eng. Sub**
    Опубликовано: 4 years ago
    1084565
  • 🐽 Air Fryer Char Siu Chinese BBQ Roast Pork Recipe (空氣炸叉燒) w/ Lee Kum Kee (李錦記) Sauce | Rack of Lam 4 years ago
    🐽 Air Fryer Char Siu Chinese BBQ Roast Pork Recipe (空氣炸叉燒) w/ Lee Kum Kee (李錦記) Sauce | Rack of Lam
    Опубликовано: 4 years ago
    2285636
  • За этой КОРЕЙСКОЙ курицей люди стоят в очереди! И я раскрыл ее секрет 6 months ago
    За этой КОРЕЙСКОЙ курицей люди стоят в очереди! И я раскрыл ее секрет
    Опубликовано: 6 months ago
    1059876
  • Classical Music for Brain Power, Studying and Concentration - Mozart Effect 8 months ago
    Classical Music for Brain Power, Studying and Concentration - Mozart Effect
    Опубликовано: 8 months ago
    1782878
  • 〈職人吹水〉無需焗爐/ 簡單醃料 /叉燒 風味 /易潔鑊 香煎叉燒 /簡單醃料製作/適合國外網友 / 職人吹水烹飪書/互動食譜 3 years ago
    〈職人吹水〉無需焗爐/ 簡單醃料 /叉燒 風味 /易潔鑊 香煎叉燒 /簡單醃料製作/適合國外網友 / 職人吹水烹飪書/互動食譜
    Опубликовано: 3 years ago
    379721
  • The Limba х Любовь Успенская | ЧТО БЫЛО ДАЛЬШЕ? 3 days ago
    The Limba х Любовь Успенская | ЧТО БЫЛО ДАЛЬШЕ?
    Опубликовано: 3 days ago
    5507851
  • 【英國蜜汁叉燒】簡單竅門|酒樓點心叉燒酥|三眼仔飯|叉燒湯意|無色素秘訣|梅納反應|科學原理|就地取材|買餸英文|價錢|英國移民|生活|廚職背遊梁芷靈| 1 year ago
    【英國蜜汁叉燒】簡單竅門|酒樓點心叉燒酥|三眼仔飯|叉燒湯意|無色素秘訣|梅納反應|科學原理|就地取材|買餸英文|價錢|英國移民|生活|廚職背遊梁芷靈|
    Опубликовано: 1 year ago
    453190

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS