• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Lucas eats Chinese food in the San Gabriel Valley: dumplings, Taiwanese breakfast & more | Off Menu скачать в хорошем качестве

Lucas eats Chinese food in the San Gabriel Valley: dumplings, Taiwanese breakfast & more | Off Menu 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Lucas eats Chinese food in the San Gabriel Valley: dumplings, Taiwanese breakfast & more | Off Menu
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Lucas eats Chinese food in the San Gabriel Valley: dumplings, Taiwanese breakfast & more | Off Menu в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Lucas eats Chinese food in the San Gabriel Valley: dumplings, Taiwanese breakfast & more | Off Menu или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Lucas eats Chinese food in the San Gabriel Valley: dumplings, Taiwanese breakfast & more | Off Menu в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Lucas eats Chinese food in the San Gabriel Valley: dumplings, Taiwanese breakfast & more | Off Menu

In this week’s episode of “Off Menu,” host Lucas Kwan Peterson heads east of Los Angeles to the San Gabriel Valley, a 20-mile-wide swath that is the biggest and best Chinatown on the continent. Whether it’s hot pot or Taiwanese breakfast or northern Chinese dumplings, it’s possible to find almost every kind of regional Chinese cooking in the SGV. Lucas heads to the restaurant Hui Tou Xiang to chat with David Chan, an amateur historian and Chinese food enthusiast who has eaten at more than 7,500 different Chinese restaurants in his life. Afterward, he meets up with some friends and colleagues at Huge Tree Pastry, a Monterey Park staple known for its excellent Taiwanese breakfast. Genevieve Ko, The Times’ cooking editor, Frank Shyong, a columnist for The Times, and Danny Chau, formerly of the Ringer, sit down and talk about growing up Asian American and how it has shaped their relationship to food. Finally, Lucas heads to West L.A. to visit Jon Yao at Kato, a modern Taiwanese fine dining restaurant that was recently named the top restaurant on The Times’ 101 Best Restaurants list. Yao reflects on his childhood growing in Walnut, a small city in the SGV, and how it affected the development of Kato, as well as what lies in store for the future of Chinese cuisine. In this episode: Hui Tou Xiang https://www.huitouxiang.com Huge Tree Pastry   / hugetreepastry   Kato https://www.katorestaurant.com/ You can find David Chan's blog at: http://chandavkl.blogspot.com/ For more food coverage, restaurant reviews, recipes, and the latest food news subscribe to the L.A. Times. https://www.latimes.com/subscribe Connect with us:   / latimesfood     / latimesfood     / latimesfood   #OffMenu #LATimesFood #ChineseFood

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5