У нас вы можете посмотреть бесплатно Learn how to make Prawn Paturi || Shorshe Chingri Bhapa wrapped in Banana Leaf A Bengali Delicacy или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Prawn Paturi || Chingri Paturi || Shorshe Chingri Bhapa || চিংড়ি বাষ্প || Paturi is an age-old Bengali delicacy where fish or prawns coated or mixed with some certain traditional spices, and then wrapped up with a banana leaf for further slow cooking. In this slow cooking process, the banana leaf gets burnt, and the smokey aroma gets infused into the food which brings out an out of the world taste, something simply one of a kind. If you’re making this recipe, don’t forget to share your experience with me. Ingredients: 300 gms prawns, cleaned 1/4 fresh coconut 2 tsp white and black mustard seeds each 1 tsp poppy seeds 2 green chilies for the paste 100 ml Curd 1 tbsp mustard oil 1/4 tsp turmeric powder 1/4 tsp chilli powder Salt to taste salt Few extra fresh green chilli while wrapping 1-2 banana leaves, cut into desired pieces #PrawnPaturi #ChingriPaturi #SteamedPrawn Please do like, share, comments and subscribe to my channel and don't forget to press the bell icon for more interesting recipes like this soon.