У нас вы можете посмотреть бесплатно Ancient Greek Flavor: Healthy Olive-Garlic Paste Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pedanios Dioscorides, a Greek medical doctor, writes in the 1st century CE about this fragrant condiment: "The paste obtained from it (garlic) and black olives by grating it, known as myttoton, when consumed, drives out urine and has an opening effect. It is also beneficial for those suffering from dropsy." (Pedanios Dioscorides, Περὶ ὕλης ἰατρικῆς / De Materia medica, Chap. 181, About garlic). The best way to eat myttoton is simply on toasted bread (bruschetta). You need: black olives (in salt brine, preferably pitted), garlic, olive oil Find more recipes on my YouTube channel Ursula's Historical Recipes or in my cookbooks "GARUM: Recipes from the Past“ (available in English, German, French and Italian), "From Eden to Jerusalem: Recipes from the Time of the Bible“ (English, German and Italian), "VEGETUS: Vegetarian Recipes from the Past“ (English, German, Italian) or "The Love Potion Cookbook: Aphrodisiac Recipes from History" (German title: "Liebe geht durch den Magen"). Music: Healing by Kevin MacLeod (YouTube audio library, creative commons)