У нас вы можете посмотреть бесплатно 【糕点合辑】白糖糕|柑橘包|莲花包|蒸鸡蛋糕 Pak Tong Kou|Mandarin Orange Bun| Lotus bun |Traditional Chinese Steamed Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
"我们的视频着重展示美食制作过程,所有食材的来源都符合合法和道德标准。" 成为此频道的会员支持傻大姐创作: / @shadajie-kitchen ------------------------------------------------------------------- 白糖糕/米发糕(伦教糕) Pak Tong Kou/ Chinese Sugar Rice Cake 材料A: 250克 粘米粉 230ml 清水 (拌匀至没有粉粒备用。) 材料B: 160克 幼糖 280ml 水 2片斑斓叶 (煮成糖水,放凉至30度左右) Pak Tong Kou/ Chinese Sugar Rice Cake (Lunjiao Cake) Ingredients A: 250g rice flour 230ml water (Mix well until there are no powder particles.) Ingredients B: 160g sugar 280ml water 2 colorful leaves (Boil into sugar water, let cool to about 30 degrees) ------------------------------------------------------- 柑橘包 分量:15粒柑橘包 (红豆沙内陷) 食材: 300克 包粉/中筋面粉 2克 酵母 2克 泡打粉 25克 细砂糖 150克 胡萝卜 (2条) 80毫升 清水 5毫升 食油 点缀果柄: 10克面粉 用少许香兰汁/菜汁,揉成面团 180克 豆沙馅 (每粒12克) 豆沙馅视频 可参考: • 【简单做法】自制月饼红豆馅 How to make Red Bean Pa... : Handmade Mandarin Orange Bun Chinese New Year is coming, let's make a Mandarin Orange Bun , which children love to eat, sweet, soft and nutritious. Wishing you all a prosperous Chinese New year🍊! Servings: : 15 Mandarin Orange Bun (with red bean paste) Ingredients: 300g all purpose flour /Pao flour 2g yeast 2g baking powder 25g caster sugar 150g carrots (2 sticks) 80ml water 5ml cooking oil 180g Red bean paste filling (12g each) Red Bean paste stuffing video can refer to: • 【简单做法】自制月饼红豆馅 How to make Red Bean Pa... To decorate the stalk: 10g flour with a little pandan juice/vegetable juice, knead into dough -------------------------------------------------- 莲花包 Lotus bun 分量:10个莲花包 材料 : 250克 包粉 /中筋麵粉 75克 细糖 4克 酵母 120毫升 水 15克 玉米油 少许红色素几滴 Lotus bun/lotus miku bun Yield: 10 lotus miku bun Ingredients: 250g Pau flour / all-purpose flour 75g fine sugar 4 g yeast 120ml water 15g corn oil A few drops of red pigment --------------------------------------------------- 传统蒸鸡蛋糕 分量 :1个7寸的竹笼(7cm高x18cm宽) 材料: 3粒 鸡蛋 200克 细糖 240克 底筋面粉/中筋麵粉 160ml 汽水(100 Plus /ice-cream soda/7 up) Traditional Chinese Steamed Cake Ingredients: 3 eggs 200g fine sugar 240 g cake flour /all purpuse flour 160ml isotonic drink (100 Plus /ice-cream soda/7 up) -------------------------------------------------------------------------------------------- Business cooperation contact 商業合作聯系 [email protected] Thank you 😊☺️😘😘 ► Facebook Page: / shadajiekitchen ► YouTube Page: / @shadajie-kitchen