У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Comté style cheese или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Comté is a French hard cheese produced in the Jura Massif region of eastern France. It is made of unpasteurized cow's milk. Comté matures for a minimum of 4 to 18 or 24 months. Comté was one of the first cheeses to receive AOC (Appellation d'origine controlee) status in 1958. It is one of the most popular AOC cheeses in France with an annual production of around 40,000 tonnes. Considered one of the best cheeses in the world, a piece of Comte cheese has a pale yellow inside and texture, which can vary from silky, slack, to crystalline. For production I used: -13l of raw, unpasteurized milk. -meso-thermo bacteria cultures (EM serowar.pl) 1.3g -Natural rennet "carlina" (wańczykówka.pl) 2.5 ml -manchego mold 1.8kg (serowar.pl) non-iodized salt non-chlorinated water