У нас вы можете посмотреть бесплатно ചെത്തക്കറി | CHETHAKKARI | TRADITIONAL PICKLE | PADMINI ANTHARJANAM или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
As the name denotes Chethakkari is not a curry but a traditional pickle with a different texture and taste. One of Amma's unique recipe. INGREDIENTS Mango - 3 Red chillies - 20 Salt - Needed Turmeric powder - 3 teaspoon Asafoetida - a small piece Mustard seeds- 4 teaspoon full Water - needed METHOD of preparation in brief: Step 1: Soak Chillies and mustard seeds and Asafoetida for four hours in separate bowls Step 2: Boil water and prepare salt water by adding 3 teaspoon turmeric powder and 10 teaspoon salt. Step 3: Cut mangoes as shown in the video Step 4: Grind the soaked items with salt water and asafoetida Step 5: Mix cut mangoes and grinded mixture. Step 6:. Keep in a glass jar for a week and use. Shelf life of this pickle is a maximum of 6 months