• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

每一块都很独特[斑马纹戚风]Zebra Chiffon Cake скачать в хорошем качестве

每一块都很独特[斑马纹戚风]Zebra Chiffon Cake 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
每一块都很独特[斑马纹戚风]Zebra Chiffon Cake
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 每一块都很独特[斑马纹戚风]Zebra Chiffon Cake в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 每一块都很独特[斑马纹戚风]Zebra Chiffon Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 每一块都很独特[斑马纹戚风]Zebra Chiffon Cake в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



每一块都很独特[斑马纹戚风]Zebra Chiffon Cake

斑马纹戚风蛋糕 7寸加高或8寸中空模具一个 (如果使用普通8寸活底模具,牛奶的量建议减少10--15克) 40g 油 80g 牛奶 85g 低筋面粉 5个蛋黄 5个蛋白 4g 柠檬汁 90g 细砂糖 6g 深色可可粉 12g 冷水 1)烤箱预热150C摄氏度。 2)把可可粉和冷水拌均匀备用。 3)油和牛奶加入大碗里拌均匀,筛入低筋面粉拌匀,加入5个蛋黄拌顺滑。把面糊分成2份,大约145克一份。其中一份加入可可粉糊拌匀。 4)5个蛋白里加入柠檬汁开始打发。打至粗泡时慢慢的加入细砂糖,用高速打至有纹路的湿性发泡状态后改中低速打1分钟,让蛋白霜浓稠稳定。最后是中性偏干一点的状态。 5)在蛋白糊中间划一条线分成2份分别加入到蛋黄糊和可可蛋黄糊里,翻拌均匀。注意翻拌手法防止面糊消泡。 6)分别把两个颜色的蛋糕糊轮流用勺子舀入模具。晃动一下模具让蛋糕糊平整。表面可用筷子或牙签转圈的拉出一些花纹。 7)入预热好的烤箱150C 烤50--60分钟(或160C 烤40--50分钟。(我用的模具深需要烤比较久。如果蛋糕高度不高,烘烤时间可以缩短一点) 中途烤10--12分钟时可取出划线让蛋糕开裂得更好看,这一步可以省略。 8)出炉后倒扣放凉再脱模。 配方水量偏多适合使用中空戚风模具。如果用普通活底模具牛奶建议减少10--15g. 夹馅奶油: 250g 淡奶油/鲜奶油 20g 糖 打发即可装入裱花袋挤入切块的蛋糕中间。 我用的是这个模具I use this chiffon cake mold https://amzn.to/3hnspPB Zebra Pattern Chiffon Cake 7 inch heightened or 8 inch hollow mold (If you use regular 8-inch movable bottom chiffon molds, it is recommended to reduce the amount of milk by 10--15 grams) 40g oil 80g milk 85g low-gluten flour/cake flour 5 egg yolks 5 egg whites 4g lemon juice 90g caster sugar 6g dark cocoa powder 12g cold water 1) Preheat the oven to 150°C. 2) Mix cocoa powder and cold water evenly and set aside. 3) Add oil and milk to a large bowl, mix well, sift in low-gluten flour, mix well, add 5 egg yolks and mix smoothly. Divide the batter into 2 portions, approximately 145 g a portion. Add the cocoa paste to one portion and mix well. 4) Add lemon juice to 5 egg whites and start to beat. Slowly add fine granulated sugar when beating to thick foam, use high speed to beat to a soft peaks state, then change to medium and low speed for 1 minute to make the meringue thick and stable. 5) Draw a line in the middle of the egg white paste, divide it into 2 parts, add them to the egg yolk paste and cocoa egg yolk paste, and mix evenly. Pay attention to the mixing technique to prevent the batter from defoaming. 6) Spoon the cake batter of the two colors into the mold in turn. Shake the mold to make the batter smooth. Chopsticks or toothpicks can be used to draw some patterns on the surface. 7) Put into a preheated oven at 150C and bake for 50-60 minutes (or at 160C for 40-50 minutes. (The mold I use is deep and needs to be baked longer. If the height of the cake is not high, the baking time can be shortened) When you bake for 10-12 minutes, you can take out cut some lines to make the cake cracked better. This step can be omitted. 8) After being out of the oven, buckle upside down and let it cool before demolding. This recipe contains little more liquid is suitable for hollow chiffon molds. If you use regular movable bottom mold milk it is recommended to reduce 10--15g. Cream: 250g whipped cream/fresh cream 20g sugar Whip up the cream and sugar together. Fill in a piping bag and squeeze it into the middle of the cut cake.

Comments
  • Субтитры) Рецепт Тайваньского Торта 5 лет назад
    Субтитры) Рецепт Тайваньского Торта "Кастелла"| Emojoie
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Czy 12-latka zabiła 11-latkę? Wstrząs z Jeleniej Górze 10 часов назад
    Czy 12-latka zabiła 11-latkę? Wstrząs z Jeleniej Górze
    Опубликовано: 10 часов назад
  • 超好用的戚风蛋糕配方BEST CHIFFON CAKE RECIPE 5 лет назад
    超好用的戚风蛋糕配方BEST CHIFFON CAKE RECIPE
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Zebra Chiffon Cake 斑马纹戚风蛋糕 3 года назад
    Zebra Chiffon Cake 斑马纹戚风蛋糕
    Опубликовано: 3 года назад
  • 超簡單! 年輪蛋糕 Layer Cake | 斑馬紋戚風蛋糕 Zebra Chiffon Cake 鬆軟可口,好看又好吃! 4 года назад
    超簡單! 年輪蛋糕 Layer Cake | 斑馬紋戚風蛋糕 Zebra Chiffon Cake 鬆軟可口,好看又好吃!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Hurricane Chiffon Cake Recipe双色飓风戚风蛋糕食谱,划线烙印戚风,双口味,蓬松暄软,Slit Hot Stamp Chiffon Cake,Soft Fluffy 4 месяца назад
    Hurricane Chiffon Cake Recipe双色飓风戚风蛋糕食谱,划线烙印戚风,双口味,蓬松暄软,Slit Hot Stamp Chiffon Cake,Soft Fluffy
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 【米粉】抹茶シフォンケーキは手早く! #chiffon #cake #シフォンケーキ #米粉 1 год назад
    【米粉】抹茶シフォンケーキは手早く! #chiffon #cake #シフォンケーキ #米粉
    Опубликовано: 1 год назад
  • 【椰香天使蛋糕】仿佛在吃云朵 Best Coconut Angel Food Cake 4 года назад
    【椰香天使蛋糕】仿佛在吃云朵 Best Coconut Angel Food Cake
    Опубликовано: 4 года назад
  • 如何做出漂亮逼真的【斑马纹双色戚风蛋糕】How to make zebra pattern chiffon cake【Eng Sub】 5 лет назад
    如何做出漂亮逼真的【斑马纹双色戚风蛋糕】How to make zebra pattern chiffon cake【Eng Sub】
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ZEBRA OGURA CAKE recipe - Cách làm bánh OGURA ngựa vằn 9 лет назад
    ZEBRA OGURA CAKE recipe - Cách làm bánh OGURA ngựa vằn
    Опубликовано: 9 лет назад
  • 戚风蛋糕 | 推荐超好用的配方 5 лет назад
    戚风蛋糕 | 推荐超好用的配方
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Chiffon cake variegato al cioccolato 4 года назад
    Chiffon cake variegato al cioccolato
    Опубликовано: 4 года назад
  • 【一刀未剪】海綿蛋糕製作方法|全蛋打发|可用於商業批量制作|Sponge Cake Recipe |艾叔的廚房筆記 3 года назад
    【一刀未剪】海綿蛋糕製作方法|全蛋打发|可用於商業批量制作|Sponge Cake Recipe |艾叔的廚房筆記
    Опубликовано: 3 года назад
  • Marble Madarin Orange Chiffon Cake 大理石年柑戚风蛋糕 3 года назад
    Marble Madarin Orange Chiffon Cake 大理石年柑戚风蛋糕
    Опубликовано: 3 года назад
  • Resep Rahasia Chiffon Pandan Montok!! Plus Ide Dekor PO Natal - Bonus Tips Melelehkan Coklat Putih 3 года назад
    Resep Rahasia Chiffon Pandan Montok!! Plus Ide Dekor PO Natal - Bonus Tips Melelehkan Coklat Putih
    Опубликовано: 3 года назад
  • Масляный шифоновый торт | Apron 4 года назад
    Масляный шифоновый торт | Apron
    Опубликовано: 4 года назад
  • Pandan Chiffon Cake With Coconut Milk Recipe | Cooking ASMR 6 лет назад
    Pandan Chiffon Cake With Coconut Milk Recipe | Cooking ASMR
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Chiffon Pandan Gluten Free 1 год назад
    Chiffon Pandan Gluten Free
    Опубликовано: 1 год назад
  • Торт «Зебра»|Apron 10 месяцев назад
    Торт «Зебра»|Apron
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Как приготовить ванильный шифоновый торт / Основной рецепт пирога / Легкий рецепт пирога 5 лет назад
    Как приготовить ванильный шифоновый торт / Основной рецепт пирога / Легкий рецепт пирога
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5