У нас вы можете посмотреть бесплатно No bake raspberry breakfast bars или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Please share, like & subscribe if you enjoyed the video! Follow on Instagram: / nsjcoaching Like me on Facebook: / nsj-coaching-670465479727970 Website: www.nsjcoaching.com - - - - - - - - - - No bake raspberry breakfast bars 60g fresh raspberries 50g oats (use gluten free if preferred) 40g coconut cream (use the fat part from a tin of coconut milk) 45g cashew or almond butter 5g chia seeds 25g pitted chopped dates Makes 4 bars Per bar: 179 calories / 5g protein / 15g carbs / 11g fat Gently mash the raspberries in a bowl so they are still a little lumpy. Add the other ingredients and mix well. Line the base of a 15cm square tin with baking paper. Transfer the mixture to the tin and shape into a square using a spatula. Level the surface as you go. Refrigerate for 30 minutes or longer, until firm. Cut into 4 bars. Store any leftovers in an airtight container and refrigerate for up to 3 days.