Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 洋蔥煎鹹豬手 Pan-Fried Salted Pork Knuckle with Onion **字幕 CC Eng. Sub** в хорошем качестве

洋蔥煎鹹豬手 Pan-Fried Salted Pork Knuckle with Onion **字幕 CC Eng. Sub** 5 лет назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



洋蔥煎鹹豬手 Pan-Fried Salted Pork Knuckle with Onion **字幕 CC Eng. Sub**

🟢材料: 鹹豬手 1 隻 洋蔥 1 個 黑胡椒 、糖、紹酒 適量 🟢做法: 1️⃣將鹹豬手汆水♦或煮至腍滑後切片備用。洋蔥煎切絲。 2️⃣熱鍋加油,加入豬肉片,加入少量水,蓋上鍋蓋煎熟。 3️⃣加入黑胡椒,將豬肉在鍋內放一傍。 4️⃣ 加入洋蔥絲煎至香軟,加入適量的糖調味,灒入少許紹酒炒均勻上碟。 ♦備注:📌本菜帶嚼勁,喜歡腍滑者可把汆水改為煮45分鐘。 🟢Ingredients: Salted pork knuckle - 1 piece Onion - 1 Black pepper, sugar, Shaoxing wine - as needed 🟢Cooking directions: 1️⃣ Blanch♦ or simmer the salted pork knuckle until tender, then slice and set aside. Cut the onion into thin slices. 2️⃣ Heat up a pan with oil and add the sliced pork knuckle. Add a small amount of water and cover the pan to cook until the pork is done. 3️⃣ Add black pepper to the pan and set the pork aside in the pan. 4️⃣ Add the sliced onion to the pan and cook until soft and fragrant. Add sugar to taste and sprinkle a little Shaoxing wine. Stir-fry everything evenly and serve. ♦Note: 📌This dish has a chewy texture. If you prefer a tender texture, you can boil the pork knuckle for 45 minutes instead of blanching.    / @oeliving   👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。  / 1885999698348679   ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒

Comments