 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно Fermented Venison Summer Sausage или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
How to make fermented summer sausage start to finish. #sausage #hunting #homemade Recipe: 4.5kg(10lbs meat @ 30% fat content) 95-140g(6-8 Tbsp) plain salt 150g or 1-½ cups nonfat powdered milk 11g or 2 tsp pink cure #1 25-35g or 3-4 Tbsp whole mustard seed 25-35g or 3-4 Tbsp black peppercorns 12g or 1-2 Tbsp ground coriander 12g or 1-2 Tbsp ground allspice 12g or 1-½ Tbsp garlic powder 1g or ½ tsp ground clove 14g LHP starter culture(use per instructions) ½ cup water 2-3% plain salt 3.5% nonfat powdered milk .25% pink cure #1 .5%-.75% Mustard seed .5%-.75% Black pepper .25% ground allspice .25% ground coriander .25% garlic powder Pinch of ground clove LHP starter culture(use per instructions) Water to bloom starter culture Inkbird Controllers: Humidity https://inkbird.com/products/humidity... Temperature https://inkbird.com/collections/tempe... Handheld Thermometer: Chefstemp Pocket Pro Save big on your next meat thermometer or probe with my code ANDERSON15 at Chefstemp! https://www.chefstemp.com/shop/ Smoker: Smoke Hollow 44" gas smoker Music: www.epidemicsound.com