У нас вы можете посмотреть бесплатно 黄豆酱焖鱼 小时候的味道 家的味道 妈妈的拿手家常菜 Bean Paste Fish | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
大家好 我是阿鸿 这一期和大家分享这一道家常菜 黄豆酱焖鱼 很久没有吃了 家的味道 妈妈的拿手家常菜 希望大家会喜欢 材料 : 黑昌鱼或其他品种的鱼 400-500克 蒜末 姜末 香菜头 葱白 红辣椒粒 小辣椒 黄豆酱 调味: 生抽 胡椒粉 白糖 芡粉水 绍兴酒 Ingredients (Diana Aw) 1. Black pomfret 400-500g, clean and make a few cuts on the fish. Marinate with salt on the inside and outside of fish. Set aside 2. Garlic minced 3. Ginger minced 4. Coriander stem chopped 5. White spring onion 6. Red chilli diced 7. Chilli padi diced 8. Green spring onion, cut 2cm long 9. Bean paste 1/2tbsp, rinse with water and drain Seasoning 1. Light soya sauce 1tbsp 2. Pepper little 3. Sugar little 4. Dark soya sauce little 5. Potato starch solution 6. Shaoxing wine Method 1. Lightly coat the pomfret with tapioca flour and fry the fish till golden brown. Set aside 2. Stir fry the garlic, ginger, white spring onion till fragrant. Then add in red chilli, chilli padi, coriander stems and fry till fragrant. Add bean paste and mix well. Then add water and let it boil. 3. Add light soya sauce, pepper, sugar and mix well. Then add the fish and simmer with cover for 1min. Add dark soya sauce and mix well. Add potato starch solution under low heat and mix well. Lastly add Shaoxing wine. 4. Serve and enjoy! 💕 Recipe from Chef Hong 李文康 6/10/2022 (Thur) YouTube Youtube Channel: / mrhongkitchen阿鸿厨房 Mr. Hong Kitchen Facebook Page: / mrhongkitchen Instagram: / mrhongkitchen #chefhong #mrhongkitchen #chinesecooking #beans #Paste #fish #黄豆酱焖鱼