• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

4 Levels of Lamb Chops: Amateur to Food Scientist | Epicurious скачать в хорошем качестве

4 Levels of Lamb Chops: Amateur to Food Scientist | Epicurious 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
4 Levels of Lamb Chops: Amateur to Food Scientist | Epicurious
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 4 Levels of Lamb Chops: Amateur to Food Scientist | Epicurious в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 4 Levels of Lamb Chops: Amateur to Food Scientist | Epicurious или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 4 Levels of Lamb Chops: Amateur to Food Scientist | Epicurious в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



4 Levels of Lamb Chops: Amateur to Food Scientist | Epicurious

We challenged chefs of three different skill levels - amateur Emily, home cook Daniel, and professional chef Frank Proto from The Institute of Culinary Education - to make us their best lamb chops. Once each level of chef had presented their creation, we asked expert food scientist Rose to explain the choices they made along the way - both good and bad. Which of these lamb chops would you serve to your esteemed guests? Check out Frank's level 3 recipe on the ICE blog: https://www.ice.edu/blog/frank-proto-... Learn more with Chef Frank on his YouTube Channel ProtoCooks!    / @protocookswithcheffrank   and follow him on Instagram @protocooks Emily has her own YouTube channel at    / emilyduncan   And follow her on instagram at @emilyslamduncan Keep up with Daniel at @iamdanielvictor Rose is on Instagram at @rosemarytrout_foodscience Follow The Institute of Culinary Education at @iceculinary -- Level 1: Emily Duncan Level 2: Daniel Victor Level 3: Frank Proto Level 4: Rose Trout Director: Vanessa Moreno Editor: Manolo Moreno Director of Photography: Jeremy Harris Producer: Tyre Nobles Associate Producer: Sam Ghee Culinary Producer: Graciel Caces Culinary Assistant: Jessica Do Culinary Assistant: Meredith Sutton Audio: Michael Guggino Post Production Supervisor: Stephanie Cardone Associate Director, Post Production: Nicole Berg Epicurious Video Team Jonathan Wise Ali Inglese Dan Siegel Maria Paz Mendez Hodes Rhoda Boone June Kim Holly Patton Myra Rivera Billy Keenly Start your free trial and access over 50,000 expertly-tested recipes from Epicurious, Bon Appétit and more on the Epicurious app. https://apps.apple.com/app/apple-stor... Still haven’t subscribed to Epicurious on YouTube? ►► http://bit.ly/epiyoutubesub ABOUT EPICURIOUS Browse thousands of recipes and videos from Bon Appétit, Gourmet, and more. Find inventive cooking ideas, ingredients, and restaurant menus from the world’s largest food archive.

Comments
  • 4 Levels of Pudding: Amateur to Food Scientist | Epicurious 4 года назад
    4 Levels of Pudding: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 4 года назад
  • The Perfect Rack of Lamb | Chef Jean Pierre 4 года назад
    The Perfect Rack of Lamb | Chef Jean Pierre
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Fillet and Fry Japanese Horse Mackerel (Aji Fry) with Homemade Tartar Sauce.Discover . 3 дня назад
    How to Fillet and Fry Japanese Horse Mackerel (Aji Fry) with Homemade Tartar Sauce.Discover .
    Опубликовано: 3 дня назад
  • 4 Levels of Eggs Benedict: Amateur to Food Scientist | Epicurious 4 года назад
    4 Levels of Eggs Benedict: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 4 года назад
  • 4 Levels of Chowder: Amateur to Food Scientist | Epicurious 4 года назад
    4 Levels of Chowder: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 4 года назад
  • Украина Вышла Из Переговоров❌Гуляйполе Отрезано🚫 Мирноград: Считанные Дни🏴 Военные Сводки 13.11.2025 11 часов назад
    Украина Вышла Из Переговоров❌Гуляйполе Отрезано🚫 Мирноград: Считанные Дни🏴 Военные Сводки 13.11.2025
    Опубликовано: 11 часов назад
  • 4 Levels of Pulled Pork Sandwiches: Amateur to Food Scientist | Epicurious 4 года назад
    4 Levels of Pulled Pork Sandwiches: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 4 года назад
  • Lamb Chops Made To Perfection! | Chef Jean-Pierre 1 год назад
    Lamb Chops Made To Perfection! | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 1 год назад
  • 4 Levels of Ravioli: Amateur to Food Scientist | Epicurious 4 года назад
    4 Levels of Ravioli: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 4 года назад
  • 4 уровня «Фиш-энд-чипс»: от любителя до кулинарного учёного | Epicurious 5 лет назад
    4 уровня «Фиш-энд-чипс»: от любителя до кулинарного учёного | Epicurious
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How Millions of Gallons of Honey Are Made Inside Massive Production Line 2 дня назад
    How Millions of Gallons of Honey Are Made Inside Massive Production Line
    Опубликовано: 2 дня назад
  • 4 Levels of Chips & Guacamole: Amateur to Food Scientist 4 года назад
    4 Levels of Chips & Guacamole: Amateur to Food Scientist
    Опубликовано: 4 года назад
  • $260 vs $17 Pork Chop Dinner: Pro Chef & Home Cook Swap Ingredients | Epicurious 5 лет назад
    $260 vs $17 Pork Chop Dinner: Pro Chef & Home Cook Swap Ingredients | Epicurious
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 4 Levels of Buffalo Wings: Amateur to Food Scientist | Epicurious 3 года назад
    4 Levels of Buffalo Wings: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как Зеленский попал в крупнейший коррупционный скандал своего президентства? 11 часов назад
    Как Зеленский попал в крупнейший коррупционный скандал своего президентства?
    Опубликовано: 11 часов назад
  • 4 Levels of Steak: Amateur to Food Scientist | Epicurious 6 лет назад
    4 Levels of Steak: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How to Make Crumb-Crusted Rack of Lamb 5 лет назад
    How to Make Crumb-Crusted Rack of Lamb
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как приготовить идеальный стейк! 2 года назад
    Как приготовить идеальный стейк!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как правильно пожарить Стейк из говядины. Сколько жарить стейк? Рецепт вкусного стейка на сковороде. 1 год назад
    Как правильно пожарить Стейк из говядины. Сколько жарить стейк? Рецепт вкусного стейка на сковороде.
    Опубликовано: 1 год назад
  • 4 Levels of Paella: Amateur to Food Scientist | Epicurious 4 года назад
    4 Levels of Paella: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5