У нас вы можете посмотреть бесплатно 5 ingredient perfect tart crust recipe | baking basics или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome to the Sugar Crystal Kitchen! I'm Jessica, a pastry chef in training, and I'm all about taking whisks *pun intended*. Join me on a sweet journey by hitting SUBSCRIBE to keep up with all of my latest recipe uploads and more! Makes (2) 9" tart shells INGREDIENTS: 4 oz/ ½ cup powdered sugar 8 oz/1 cup unsalted butter, room temperature 1 egg pinch of salt 12oz/1.5 cups all purpose flour DIRECTIONS: 1. Cream together butter and sugar. 2. Add in egg, lemon zest, and vanilla. 3. Paddle in salt and flour. 4. Refrigerate dough for 30 min.-1 hour 5. Roll out dough to 1/4" thickness and line tart pan. 6. Freeze lined tart for 30 min. 7. Dock tart base. 8. Blind bake at 350F for 10 minutes. Remove pie weights then bake for another 5 minutes. 9. Cool completely SOCIAL MEDIA~ Instagram: follow me @jesswang.pastry Tiktok: @chefjessicawang Facebook: https://www.facebook.com/sugarcrystal... Music: Love me! Cute piano bg music