У нас вы можете посмотреть бесплатно BUGÜN YAP YERİN YE 🔝 YAĞLI BİBER TURŞUSU😋 DÜNYANIN EN KOLAY AMA EN LEZZETLİ TURŞU TARİFİ ✌️ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Hemenyapyeturşu #Turşutarifi #Pratikturşu Dünyanın en kolay ama en lezzetli turşu tarifiyle karşınızdayım her zaman yaptığım ister kahvaltıda ister yemeklerin yanında yenilen tadına doyum olmayan muazzam bir lezzet tabii turşunun güzel olması kabuğunu salmaması için de gerekli bir kaç püf noktası var onları da sizlerle paylaştım turşuyu yapmadan önce bir kez izlemeniz yeterli eminim sizler de müptelası olacak tadına doyamayacaksınız İçindeki sarımsak da piştiği için kahvaltıda da gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz tam ölçü tam lezzet harika bir kıvama sahip mutlaka not alın deneyin kaydedin KANALIMA ABONE OLUN / @alevturkenalevlemutfakaskna İNSTAGRAM https://www.instagram.com/alewturken3... DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Biberler sadece 2 dk pişecek !! Sarımsakları ekledikten sonra 2 dk pişecek !! Sıcak sıcak kavanozlara konulacak ki vakumlama işlemi gerçekleşsin ve uzun süre muhafaza edebilesiniz !! Hiç kullanılmamış kapak ile kapatın ki sızma olmasın uzun süre muhafaza edebilesiniz !! Kavanozları ters olacak şekilde 1 gün bekletin ertesi gün normal haline getirebilirsiniz !! Serin ve güneş görmeyen yerde aylarca muhafaza edebilirsiniz !! Kavanozu açtıktan sonra buzdolabında muhafaza edin ki bozulmasın !! Bol bol yapıp kışa da hazırlayabilirsiniz !! Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Kullandığım kavanozlar: 4 tane 500 ml 4 tane hiç kullanılmamış kapak Malzemeler 2 kg kapya biber 2 baş sarımsak 2 su bardağı üzüm sirkesi (elma sirkesi de olur) 1 su bardağı su Yarım su bardağı zeytinyağı Yarım su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı kaya tuzu 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı limon tuzu Üzeri için Yarım demet maydanoz . . . ENGLISH RECIPE THINGS TO PAY ATTENTION 1) Peppers will cook only 2 minutes !! 2) After adding the garlic, it will cook for 2 minutes !! 3) It will be placed in hot jars so that vacuuming takes place and you can keep it for a long time !! 4) Cover with never-used lid so that you can keep it for a long time without leakage !! 5) Leave the jars upside down for 1 day, you can return to normal the next day !! 6) You can keep it in a cool and sunless place for months !! 7) After opening the jar, keep it in the refrigerator so that it does not deteriorate !! 8) You can make plenty and prepare it for winter !! Cup size I use: 250 ml The jars I use: 4 pieces 500 ml 4 unused covers Materials 2 kg capia pepper 2 heads of garlic 2 cups of grape vinegar (also apple cider vinegar) 1 cup of water Half a glass of olive oil Half a glass of oil 2 tablespoons of rock salt 1 tablespoon of sugar 1 teaspoon lemon salt For the above Half a bunch of parsley . . . РУССКИЙ РЕЦЕПТ Вещи, на которые стоит обратить внимание 1) Перцы будут готовить только 2 минуты! 2) После добавления чеснока он будет готовиться в течение 2 минут! 3) Он будет помещен в горячие банки, чтобы пылесос происходил, и вы можете хранить его в течение долгого времени! 4) Накройте никогда неиспользуемой крышкой, чтобы вы могли хранить ее долгое время без утечек! 5) Оставьте банки вверх дном на 1 день, вы можете вернуться к нормальному состоянию на следующий день !! 6) Вы можете хранить его в прохладном и солнечном месте в течение нескольких месяцев! 7) После открытия банки храните ее в холодильнике, чтобы она не испортилась! 8) Вы можете сделать много и подготовить его к зиме! Размер чашки я использую: 250 мл Баночки, которые я использую: 4 штуки по 500 мл. 4 неиспользованных обложки материалы 2 кг перца капиа 2 головки чеснока 2 чашки виноградного уксуса (также яблочный уксус) 1 стакан воды Полстакана оливкового масла Полстакана масла 2 столовые ложки каменной соли 1 столовая ложка сахара 1 чайная ложка лимонной соли Для выше Половина пучка петрушки . . . الوصفة العربية أشياء يجب الانتباه إليها 1) طهي الفلفل دقيقتين فقط !! 2) بعد إضافة الثوم سيتم طهيه لمدة دقيقتين !! 3) سيتم وضعه في أوعية ساخنة بحيث تتم عملية الشفط ويمكنك الاحتفاظ به لفترة طويلة !! 4) قم بتغطيته بغطاء غير مستخدم أبدًا بحيث يمكنك الاحتفاظ به لفترة طويلة دون تسرب !! 5) اترك البرطمانات رأسًا على عقب لمدة يوم واحد ، يمكنك جعلها طبيعية في اليوم التالي !! 6) يمكنك الاحتفاظ بها في مكان بارد وبدون أشعة الشمس لأشهر !! 7) بعد فتح البرطمان ، ضعه في الثلاجة حتى لا يتدهور !! 8) يمكنك صنع الكثير وإعداده لفصل الشتاء !! حجم الكوب الذي استخدمه: 250 مل البرطمانات التي أستخدمها: 4 قطع 500 مل 4 أغطية غير مستخدمة المواد 2 كغ من الفلفل 2 رأس ثوم 2 كوب من خل العنب (أيضًا خل التفاح) 1 كوب ماء نصف كوب زيت زيتون نصف كوب زيت ملعقتان كبيرتان من الملح الصخري 1 ملعقة كبيرة سكر 1 ملعقة صغيرة ملح ليمون للأعلى نصف حفنة من البقدونس