• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

4 Levels of Pasta Bolognese: Amateur to Food Scientist | Epicurious скачать в хорошем качестве

4 Levels of Pasta Bolognese: Amateur to Food Scientist | Epicurious 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
4 Levels of Pasta Bolognese: Amateur to Food Scientist | Epicurious
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 4 Levels of Pasta Bolognese: Amateur to Food Scientist | Epicurious в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 4 Levels of Pasta Bolognese: Amateur to Food Scientist | Epicurious или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 4 Levels of Pasta Bolognese: Amateur to Food Scientist | Epicurious в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



4 Levels of Pasta Bolognese: Amateur to Food Scientist | Epicurious

We challenged chefs of three different skill levels - amateur Emily, home cook Lorenzo, and professional chef instructor Frank Proto - to prepare a pasta Bolognese that would make nonna proud. Once each level of chef had served up and sampled their creations, we asked expert food scientist Rose to explain the choices each chef made along the way - both good and bad. Which pasta Bolognese are you bringing to Sunday dinner? Director: Debra Remstein DP: Jeremy Harris Editors: Manolo Moreno Talent - L1: Emily Duncan L2: Lorenzo Beronilla L3: Frank Proto Food Scientist: Rosemary Trout Producer: Tyre Nobles Culinary Producer: Mallary Santucci Line Producer: Jennifer McGinity Associate Producer: Michael Cascio PM: Janine Dispensa PC: Elizabeth Hymes Cam Op: Lucas Young Audio: Kurt Pierce Post Production Supervisor: Stephanie Cardone Post Production Coordinator: Scout Alter Supervising Editor: Eduardo Araujo Assistant Editor: JC Scruggs Video Copy ad Recipe Editor: Vivian Jao Start your free trial and access over 50,000 expertly-tested recipes from Epicurious, Bon Appétit and more on the Epicurious app. https://apps.apple.com/app/apple-stor... Still haven’t subscribed to Epicurious on YouTube? ►► http://bit.ly/epiyoutubesub ABOUT EPICURIOUS Browse thousands of recipes and videos from Bon Appétit, Gourmet, and more. Find inventive cooking ideas, ingredients, and restaurant menus from the world’s largest food archive.

Comments
  • 4 Levels of Cacio e Pepe: Amateur to Food Scientist | Epicurious 3 года назад
    4 Levels of Cacio e Pepe: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 3 года назад
  • 4 Levels of Mozzarella Sticks: Amateur to Food Scientist | Epicurious 3 года назад
    4 Levels of Mozzarella Sticks: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 3 года назад
  • TRADITIONAL Bolognese From Italy! | Chef Jean-Pierre 1 год назад
    TRADITIONAL Bolognese From Italy! | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 1 год назад
  • Pasta Bolognese - Chef near Bologna shares Recipe 1 месяц назад
    Pasta Bolognese - Chef near Bologna shares Recipe
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 4 Levels of Garlic Bread: Amateur to Food Scientist | Epicurious 2 года назад
    4 Levels of Garlic Bread: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 2 года назад
  • How Italians Make Pasta Bolognese 3 месяца назад
    How Italians Make Pasta Bolognese
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 4 Levels of Chicken Parm: Amateur to Food Scientist | Epicurious 3 года назад
    4 Levels of Chicken Parm: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 3 года назад
  • Паста карбонара за 174 доллара против 10 долларов: профессиональный шеф-повар и домашний кулинар ... 3 года назад
    Паста карбонара за 174 доллара против 10 долларов: профессиональный шеф-повар и домашний кулинар ...
    Опубликовано: 3 года назад
  • 4 Levels of Gnocchi: Amateur to Food Scientist | Epicurious 1 год назад
    4 Levels of Gnocchi: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 1 год назад
  • Italians Don’t Eat Spaghetti Bolognese 1 год назад
    Italians Don’t Eat Spaghetti Bolognese
    Опубликовано: 1 год назад
  • 4 уровня праздничного торта: от любителя до специалиста по кулинарии | Epicurious 4 года назад
    4 уровня праздничного торта: от любителя до специалиста по кулинарии | Epicurious
    Опубликовано: 4 года назад
  • 4 Levels of Eggs Benedict: Amateur to Food Scientist | Epicurious 4 года назад
    4 Levels of Eggs Benedict: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 4 года назад
  • Sorry My Bolognese Sauce is BETTER than Grandma's 2 года назад
    Sorry My Bolognese Sauce is BETTER than Grandma's
    Опубликовано: 2 года назад
  • 4 Levels of Lasagna: Amateur to Food Scientist | Epicurious 6 лет назад
    4 Levels of Lasagna: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How To Cook The Perfect Italian Tomato Sauce | MasterChef New Zealand | MasterChef World 4 года назад
    How To Cook The Perfect Italian Tomato Sauce | MasterChef New Zealand | MasterChef World
    Опубликовано: 4 года назад
  • 4 Levels of Chicken Soup: Amateur to Food Scientist | Epicurious 6 лет назад
    4 Levels of Chicken Soup: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 4 Levels of Pasta Carbonara: Amateur to Food Scientist | Epicurious 2 года назад
    4 Levels of Pasta Carbonara: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 2 года назад
  • 4 уровня тамале: от любителя до специалиста по кулинарии | Epicurious 3 года назад
    4 уровня тамале: от любителя до специалиста по кулинарии | Epicurious
    Опубликовано: 3 года назад
  • 4 Levels Of Burritos: Amateur to Food Scientist | Epicurious 5 лет назад
    4 Levels Of Burritos: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 5 лет назад
  • The Secret to Authentic Italian Bolognese 8 месяцев назад
    The Secret to Authentic Italian Bolognese
    Опубликовано: 8 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5