У нас вы можете посмотреть бесплатно Ney Pathal (Poricha Pathiri) | ഈസി ആയി നെയ് പത്തൽ എങ്ങനെ ഉണ്ടാക്കാം | Malabar Special|Ep:771 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello Friends .. Please leave ur valuable comments and feedback about this recipe .If u like the dish plz Share and Subscribe 🙏 Recipe Idea - • || അരിയരക്കണ്ട അരി കുതിർത്തണ്ട പുട്ട്... U Can contact me here 👇 [email protected] - Mail id / veenascurryworld - Facebook / veenascurryworld - Instagram Ingredients Puttu Podi -1cup salt- Boiling Water -1 1/4 cup Luke warm water - as needed Grated coconut-6tbsp Fennel seeds -1/4tsp Cumin seeds -1/2tsp Shallots -4 Method Take 1 glass of puttu powder in a bowl add some salt. Mix well. Add 1 ¼ glass hot water and make a dough. Close it for 10 mins and keep aside. With the help of some more water knead the dough to a soft texture. Knead for 5 – 8 mins. Take a small bowl of the mixie, add 6 tbsp grated coconut, shallots , cumin seeds and fennel seeds. Gently crush it. Keep aside. Mix it with the dough. Knead for some time so that it is mixed well. Make small balls and roll/press it to a poori shaped. It should not be too thin. Then we have to fry it. When the roti bubbles up we have to turn it. Fry it till it is light brown. Remove it to kitchen tissue. Enjoy!!!