У нас вы можете посмотреть бесплатно 玉米奶醬可樂餅|口感酥脆又濃郁的小點心 Creamy Corn Croquette или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
料理手札 料理奶醬時,建議全程保持小火並迅速拌勻,以避免奶醬結塊,而較難搓揉成形。 奶醬料理完成後,建議先放涼,再放置冷藏靜置20分鐘,使奶醬更易定形。 奶醬沾裹麵粉後,拍除表面多餘粉末,以避免麵衣過重,而於油炸後脫落。 ------------------- 食材 低筋或中筋麵粉-40g、無鹽奶油-40g、牛奶-300ml、甜玉米粒(熟)-80g 麵衣 低筋或中筋麵粉-3湯匙、雞蛋(打散)-1顆、麵包粉-100g 調味 鹽-½茶匙、黑胡椒-¼茶匙 步驟 (1) 小火熱鍋,放入奶油至融化,放入麵粉拌勻。 (2) 將牛奶分批倒入,並拌勻至白醬濃稠,再放入鹽及黑胡椒拌勻後,放入玉米粒拌勻。 (3) 將玉米奶醬攤平於盤中放涼,再蓋上保鮮膜放入冷藏定形20分鐘。 (4) 將玉米奶醬分成4小塊,並揉成橢圓狀後,依序沾裹麵粉、蛋液及麵包粉。 (5) 將油溫加熱至150至170°C,放入裹粉後的玉米奶醬,為持中小火油炸至金黃色澤即可。 ------------------- Ingredients 40g all-purpose flour, 40g unsalted butter, 300ml milk, 80g whole kernel sweet corn Ingredients|for coating 3 Tbsp all-purpose flour, 1 egg, 100g breadcrumbs Seasoning ½ tsp salt, ¼ tsp black pepper Instructions (1) Heat the pan over low heat, add the butter and stir well until melted. Add the flour and stir well. (2) Gradually pour the milk and stir well the white sauce over low heat until thicken. Add salt and black pepper, stir well. Add the whole kernel sweet corn and stir well. (3) Add the creamy corn mixture to a shallow dish, let it to cool. Cover the shallow dish and let it stand for 20 minutes in the fridge. (4) Divided the creamy corn mixture into 4 portions, knead it into oval shape. Coat the creamy corn mixture with flour, dip in egg, then cover with breadcrumbs. (5) Heat the cooking oil to 150 to 170°C, add the creamy corn mixture and deep fry until golden brown. Enjoy!