У нас вы можете посмотреть бесплатно Hokkaido Cheese Tart или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
If you're never been to Hokkaido, maybe this recipe will help nudge you the way eastward. This Saturday, treat yourself with the warm, oozey goodness of a Hokkaido Cheese Tart! Have it with a warm, comforting cup of ocha and pretend you're Japanese for the day! Recipe: A. Sweet Short crust Pastry Ingredients: 1. 150 all- purpose flour 2. 20g almond powder 3. 30g icing sugar 4. 125g butter 5. 1 egg Method: 1. Mix all- purpose flour, almond powder, icing sugar and butter. 2. Stir in egg, mix well until dough is formed. 3. Pour dough into tart mold. Gently press the dough to line up each mold. 4. Bake at 180C for 20 minutes. B. Cheese Filling Ingredients: 1. 250g Sungold cream cheese 2. 60g sugar 3. 1 egg 4. 50ml fresh milk 5. 100ml whipping cream 6. 30g low gluten flour 7. 1 tbsp lemon juice Method: 1. Beat cream cheese and sugar for 10 minutes. 2. Add in egg. Continue beating. 3. Add in milk, whipping cream, flour and lemon juice. 4. Pipe the custard into the tart cases. Froze overnight. 5. Brush custard evenly with egg yolk. 6. Bake the tarts at 220C for 20 minutes.