У нас вы можете посмотреть бесплатно Custard Johnny Cake! A 1942 Cornbread Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#vintagecooking #vintagerecipes #cooking #cookingchannel #cookingathome #cookingvideo #recipe #vintage #baking #food #foodies #fallbaking #southernrecipes In this video I share how to make: custard Johnny cake from the book Cross Creek Cookery from 1942. Custard Johnny Cake Recipe: Adapted from: Cross Creek Cookery 1 cup buttermilk 1 cup whole dairy milk 2 eggs (well-beaten) 2 tablespoons sugar 1 teaspoon baking soda 1 teasoon kosher salt 1 cup cornmeal 1/2 cup all purpose flour Directions: Before starting, grease with butter or shortening an 8x8 baking pan. 1. Mix together in a bowl with a whisk the cornmeal, flour, baking soda, salt and sugar. 2. Beat in the buttermilk, then stir in the well-beaten eggs. 3. Add the whole milk last, blending quickly. 4. Pour mixture into greased pan and bake at 400F for 25-35 minutes. Check at 20 minutes to see if custard layer at the top is thickening or still liquid, indicating a a few more minutes bake time is needed. 5. Serve immediately- custard will rise to the top in baking. Serves 4-6. Thank you for liking this video, subscribing, commenting and sharing it with your friends! I appreciate you! 💗