У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make The PERC-O-RICO или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hey everybody! It’s Jesh from PERC Coffee in Savannah, GA. Here is a simple, fun summer coffee signature beverage I wanted to share with y’all. Come try it at our Savannah location or make it at home with the recipe below! As you drink it, imagine yourself at a beach in Puerto Rico. !Wepa! Thank you to SCA US for letting me share this with our awesome coffee community. PERC-O-RICO 80 grams - Coconut La Croix 25 grams - Guava Nectar 25 grams - Coconut Simple Lime Espresso Fill cup all the way with ice. Pour la croix. Pour guava nectar. Pour coconut simple syrup. Squeeze lime. Float Spro’. Garnish with new lime and a mint leaf. You can substitute the espresso with cold brew or flash brew. COCONUT SIMPLE 400 grams sugar 450 grams boiling water 100 grams - shredded unsweetened coconut Steep for 10 minutes and strain coconut. #TakeoverSCAUS #SCAUSIcedCoffee