У нас вы можете посмотреть бесплатно Pie Crust Hacks and bonus! Savoury Galette Recipe (EP #51) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Know the pie crust hacks that make it impossible to mess up + bonus! savory galette recipe. INGREDIENTS For the pie dough: 2 ½ cups or 350 g all-purpose flour 1 tbsp.sugar 1 tsp.salt 3 tbsp. vegetable oil 1 cup or 230 g unsalted butter 1/3 cup or 70 g (78ml) ice water 2 tsp. lemon juice or white vinegar For the galette filling: 2 tbsp. ricotta 2 tbsp. crumbled feta ½ tsp. dried oregano 1 clove of garlic 2 tbsp. sundried tomatoes, drained and pat dry 8-10 wedges marinated artichokes, drained and pat dry 2 small vine tomatoes, cut into wedges 7-8 kalamata olives, pitted Bake at 425F/220C for 20-25 minutes or until the crust is golden.