У нас вы можете посмотреть бесплатно TEREYAĞI YOK❗ MARGARİN YOK❗SADECE SIVIYAĞ İLE ÖYLE BİR KURABİYE YAPTIM Kİ☝️ MUHTEŞEM OLDU 😋 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#recipe #kurabiye #cookies Kanalımdan ve mutfağımdan hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar değerli izleyicilerim bugün de sizler için sıvı yağlı harika bir üzümlü portakallı kurabiye tarifi hazırladım yapımı çok kolay ve de inanılmaz lezzetli olan bu tarifimi yapıp deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun İYİ SEYİRLER Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Pişirme önerisi: 180 C Pişirme süresi: 30 dk Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 2 adet yumurta ( 1 tane sarısı üzeri için ayrılacak ) 1 adet portakal kabuğu rendesi 1 paket kabartma tozu ( 10 gr ) 1 paket vanilya ( 5 gr ) 3 su bardağı un ( kontrollü ekleyin ) 1 su bardağı çekirdeksiz sarı üzüm Üzeri için: Yumurta sarısı Ceviz . . . ENGLISH RECIPE The cup size I use: 250 ml Baking recommendation: 180 C Cooking time: 30 min Materials 1 water glass measure of oil 1 cup powdered sugar 2 eggs (1 yolk will be reserved for topping) 1 orange zest 1 pack of baking powder (10 g) 1 pack of vanilla (5 g) 3 cups of flour (add in moderation) 1 cup seedless yellow grapes For the above: Egg yolk Walnut . . . DEUTSCHES REZEPT Die Tassengröße, die ich verwende: 250 ml Backempfehlung: 180 C Kochzeit: 30 Min Materialien 1 Wasserglas Maß Öl 1 Tasse Puderzucker 2 Eier (1 Eigelb wird für den Belag reserviert) 1 Orangenschale 1 Packung Backpulver (10 g) 1 Packung Vanille (5 g) 3 Tassen Mehl (in Maßen hinzufügen) 1 Tasse kernlose gelbe Trauben Für die oben genannten: Eigelb Nussbaum . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño de taza que uso: 250 ml Recomendación de horneado: 180 C Tiempo de cocción: 30 min. Materiales 1 vaso de agua medida de aceite 1 taza de azúcar en polvo 2 huevos (se reservará 1 yema para cubrir) ralladura de 1 naranja 1 paquete de levadura en polvo (10 g) 1 paquete de vainilla (5 g) 3 tazas de harina (agregar con moderación) 1 taza de uvas amarillas sin semillas Por lo anterior: Yema Nuez . . . RECEITA PORTUGUESA O tamanho do copo que uso: 250 ml Recomendação de cozimento: 180 C Tempo de cozimento: 30 minutos Materiais 1 copo de água medida de óleo 1 xícara de açúcar de confeiteiro 2 ovos (1 gema será reservada para cobertura) 1 raspa de laranja 1 pacote de fermento em pó (10 g) 1 pacote de baunilha (5 g) 3 xícaras de farinha (adicione com moderação) 1 xícara de uvas amarelas sem sementes Para o acima: Gema de ovo Noz . . . РУССКИЙ РЕЦЕПТ Размер чашки, которую я использую: 250 мл. Рекомендация для выпечки: 180 C. Время приготовления: 30 мин. Материалы 1 мерка масла в стакане с водой 1 стакан сахарной пудры 2 яйца (1 желток оставим для начинки) 1 апельсиновая цедра 1 пачка разрыхлителя (10 г) 1 пачка ванили (5 г) 3 стакана муки (добавлять умеренно) 1 чашка желтого винограда без косточек Для вышесказанного: Яичный желток грецкий орех . . . الوصفة العربية حجم الكوب المستخدم: 250 مل توصية الخبز: 180 درجة مئوية وقت الطهي: 30 دقيقة مواد 1 كأس ماء مقدار من الزيت 1 كوب سكر بودرة 2 بيضة (سيتم حجز صفار واحد للتزيين) 1 برش برتقالة 1 علبة بيكنج باودر (10 جرام) 1 علبة فانيليا (5 جم) 3 أكواب دقيق (يضاف باعتدال) 1 كوب عنب أصفر منزوع البذور للأعلى: صفار البيض جوز . . .