У нас вы можете посмотреть бесплатно Akkha Masoor Dal | Akkha Masoor Dal Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Akkha Masoor Dal Servings - 2 - 3 INGREDIENTS Washed whole red lentils - 250 grams Water - 900 milliliters Salt - 1 teaspoon Oil - 2 tablespoons Ginger garlic paste - 1 tablespoon Onions - 95 grams Tomato - 145 grams Turmeric - 1/4 teaspoon Red chili - 1 teaspoon Cumin - 1/2 teaspoon Coriander powder - 1 teaspoon Garam masala - 1/2 teaspoon Salt - 1/4 teaspoon Coriander - for garnishing PREPARATION 1. In a pressure cooker, add 250 grams washed whole red lentils, 900 milliliters water, 1 teaspoon salt and mix well. 2. Cover it with and cook on medium heat till you hear 3 whistles. Remove it from heat and keep aside. 3. Heat 2 tablespoons oil in a heavy pot, add 1 tablespoon ginger garlic paste and saute for 2 - 3 minutes. 4. Add 95 grams onions and fry till translucent. 5. Now, add 145 grams tomato and saute till it turns soft and pulpy. 6. Then, add 1/4 teaspoon turmeric and stir well. 7. Add 1 teaspoon red chili, 1/2 teaspoon cumin, 1 teaspoon coriander powder, 1/2 teaspoon garam masala, 1/4 teaspoon salt and mix it well. 8. Now, add the cooked dal in it and mix it well. Bring it to a boil. 9. Garnish with coriander. 10. Serve hot with roti.