• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Scottish Morning Rolls But Homemade скачать в хорошем качестве

Scottish Morning Rolls But Homemade 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Scottish Morning Rolls But Homemade
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Scottish Morning Rolls But Homemade в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Scottish Morning Rolls But Homemade или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Scottish Morning Rolls But Homemade в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Scottish Morning Rolls But Homemade

Morning rolls, a Scottish culinary masterpiece. This isn't a bap or a standard roll you get from Warburtons. This is a crispy exterior soft interior batch cooked piece of art. I show you my first two attempts Ingredients: 500g Canadian strong white bread flour (or flour with a high gluten content, i.e. at least 14 per cent) 30g lard or vegetable shortening 10g sugar 10g salt 5g fast action yeast 400ml cold water For the Coating 50g plain flour 50g rice cones/flour 1. Rub the fat into the flour in a large bowl, mix in the salt, sugar and yeast. 2. Pour in the water, mix it in. It will be sloppy but keep going until incorporated. Can always knead on the counter for a minute until smooth if needed. 3. Cover in plastic wrap/cling film and leave it in the fridge for 12-16 hours or until ready to use. An extra day won't kill it. 4. Combine the rice flour/plain flour and coat your worktop with some. 5. Empty the dough out and cut it up into as many rolls as you want I'm not your boss. 6. Make them roll shape, cover them in the coating and plop them on your baking tray. 7. Preheat your oven to 250C and give the rolls a final proof for 30-45 mins depending on your ambient temp. 8. 15-20 mins in the oven. Done. Recipe Source: https://foodanddrink.scotsman.com/foo... Thank You to Fraser Wright (did I call you James Fraser in the video?!) #scotland #morningrolls #homemade

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5