• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The SHOCKING SECRET to French macarons скачать в хорошем качестве

The SHOCKING SECRET to French macarons 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The SHOCKING SECRET to French macarons
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The SHOCKING SECRET to French macarons в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The SHOCKING SECRET to French macarons или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The SHOCKING SECRET to French macarons в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The SHOCKING SECRET to French macarons

The secret to perfect macarons is to STOP TRYING TO MAKE THEM PERFECT!!! Thanks to Squarespace for sponsoring this video! Go to Squarespace.com for a free trial, and when you’re ready to launch, go to http://squarespace.com/ragusea and add code “RAGUSEA" at checkout to save 10% off your first purchase of a website or domain. **RECIPE, MAKES 10 LARGE MACARONS** 2 egg whites 1/2 cup (100g) granulated sugar 3/4 cup (70g) almond flour 3/4 cup (90g) powdered sugar 1/4 cup (30g) cocoa powder salt cream and chocolate for the ganache (very small quantities) Beat the egg whites until fluffy, then beat in the granulated sugar until the mixture is glossy and you get floppy peaks. Put in the almond flour, powdered sugar, cocoa powder, and a few grains of salt. Fold the dry ingredients into the eggs until you get a mousse-like consistency. Cover a sheet pan with parchment paper and spoon the batter on in about 20 dollops. Let them sit and dry for a half hour. Heat the oven to 350 F / 180 C and bake until the meringues start to crack, about 15 minutes. Cool completely before filling. To make the ganache, combine as little as 2 tbsp of cream with an equal quantity of chocolate by volume. Microwave until just bubbling, let it sit for a minute, then stir until smooth. Cool the ganache down to get it to a spreadable consistency.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5