У нас вы можете посмотреть бесплатно தேங்காய் பால் சாதம் thengai pal sadham или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
தேங்காய் பால் சாதம் thengai pal sadham Ingredients 1. Ghee : 3 tbsp 2. Coconut Milk : 1 cup 3. Cashew nuts : Garnish 4. Cinnamon : 1" 5. Cardamom : 2 6. Fennel seeds : 1 tsp 7. Cloves : 2 8. Green chili :to taste 9. Rice : 1.5 cup , Jeeraga samba preferred Method 1. Soak rice in 3 cups of water for at least 30 min 2. Add Ghee to a hot pot add dry garam masala (#4 to 7) and green chili and cook for a min 3. Reduce flame and add cashew 4. Add rice and water and bring to a boil. 5. Add salt to taste 6. Simmer for 10 min 7. Add coconut milk 8. Cook covered for 2 whistles Timecodes 0:00 Start 1:00 Ingredients 1:42 Cooking 6:20 Story time 7:15 Eduthukatti 8:24 Open cooker 9:05 Taste test