• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Morning Rolls | Roving Haggis скачать в хорошем качестве

Morning Rolls | Roving Haggis 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Morning Rolls | Roving Haggis
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Morning Rolls | Roving Haggis в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Morning Rolls | Roving Haggis или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Morning Rolls | Roving Haggis в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Morning Rolls | Roving Haggis

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 MORNING ROLLS 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 A beloved part of a Scottish breakfast, and a regular on our family weekend breakfast menu growing up. I have been asked for this recipe a lot. I love baking bread at home and these are no exception. So if you fancy giving these a crack, this recipe is a belter! Makes 8 rolls 500g white bread flour 400ml water 7g yeast 10g salt 10g caster sugar 35g lard First start by activating your yeast. Take 400ml of tepid water, NOT Luke warm. Really about body temp, any warmer and you will kill the yeast. Stir in the sugar and yeast and leave for about 15 minutes till the surface is foamy. In the meantime, add your salt and lard to the flour and rub between your fingers till it’s like breadcrumbs. Combine the flour mixture and yeast mixture into a stand mixer fitted with a dough hook and start kneading. Keep it running till dough is smooth and elastic. Tip into an oiled plastic tub and leave somewhere warm till doubled in size. Then stick it straight in the fridge overnight. Next morning, tip the dough out into your work surface onto some flour. Knead together, then scatter some semolina over the dough and the surface and roll out to a rectangle. Divide into 8 portions. I just eyeballed it, but you can weigh them if you like. Taking each roll, fold all the edges into the centre, turn it over and roll it with your hands into a ball. Roll that in the semolina again and tidy the shape up, place onto a lined baking tray. Do the same with all rolls and cover loosely with plastic wrap. The rolls want to double in size with the edges touching each other. Place in a preheated oven at 205c for 15-20 minutes till golden brown. Remove to a wire rack to cool a little then tear apart and fill as you will! Give them a try - perfection 🙌🏼🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 #breakfast #scotland #fyp #bread #scottishfood #cooking #shorts #breadrecipe Subscribe to my channel and press the bell button to get notified when I post a new recipes:    / @rovinghaggis   Instagram:   / rovinghaggis   TikTok:   / rovinghaggis  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5