У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Zongzi with Sweet Red Bean Filling (红豆沙粽子) | We Tried My Mom's Family Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Zongzi are rice dumplings wrapped in reed, bamboo, or banana leaves. Eating Zongzi is a popular tradition for the Duanwu festival in China. This year I couldn’t go back to China due to the Pandemic, so I asked my mother to teach me how to make her sweet Zongzi recipe over the phone. In today’s video, I will share this delicious recipe and a bite of history with you. You can find the sweet Zongzi (红豆沙粽子) recipe here: https://hungry4history.com/zongzi-wit... Helpful Kitchen Tools: Ceramic Coated Non-stick Roaster Pan: https://amzn.to/2VA1Zih Instant Pot Duo 7-in-1 Electric Pressure Cooker: https://amzn.to/2BsczAO Thanks for watching! Make sure to SUBSCRIBE for more videos: / @hungryforhistory9314 Credits Design, Illustration and Videography by my husband Jonathan Clark of Lumné.